Assalamualaikum
Dalam entry sebelum saya ada ceritakan tentang keistimewaan anggur muscadine di mana ianya salah satu ramuan utama dalam Vivix. Jadi entry kali ni saya nak bercerita bagaimana VIvix bertindak?
anggur muscadine2
Vivix bertindak melalui 4 cara iaitu:
  • Mempertahankan sel (cell defence)
  • Mmmber tenaga kepada sel (cell energy)
  • Memperbaiki sel
  • Meningkatkan prestasi sel (cell performance)

Vivix ni secara ringkasnya menjaga dan memelihara sel dari peringkat DNA lagi. Jadi tidak hairan lah ianya boleh merawat segala penyakit kronik sebab setiap penyakit adalah berpunca daripada sel yang rosak.

Siapa sebenarnya memerlukan Vivix?

Vivix ni bukan orang yang sakit kritikal je boleh ambil tau. Sesiapa sahaja golongan dewasa yang ingin menjaga kesihtan dari peringkat sel lagi haruslah mengambil Vivix.

Biasanya kami menyarankan sekiranya mengambil Vivix, tidak perlu mengambil supplement yang lain ini kerana harganya yang agak mahal. Namun sebenarnya Vivix boleh diambil dengan supplement lain kerana ia memberi kesan sinergi bila di ambil bersama-sama. Walau bagaimanapun, Vivix sahaja sudah cukup bagus untuk memperbaiki serl, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

Bagi mereka yang nak cuba Vivix, boleh rujuk kepada bebrapa entry saya yang sebelum testimoni daripada mereka yang berjaya sembuh dari penyakit kronik selepas ikhtiar dengan Vivix.

Cara Penyimpanan Vivix:
Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama.
 
Jika berminat nak order, boleh sms/wassap Farhah 0129478477