Assalamualaikum

Hari ni dok santai-santai kat rumah sambil melayan anak-anak soleh, saje nak share cerita. Saya ni adalah seorang Pengedar Shaklee Sungai Petani atau dikenali sebagai Stokis Shaklee Sungai Petani yang sah dan trusted seller. Saya membuat penghantaran secara percuma dan COD Shaklee di kawasan Sungai Petani serta kawasan bedekatan.

stokis shaklee sungai petani

Bila saya menyediakan perkhidmatan COD ( Cash On Delivery ), makanya ready stok sentiasa ada di kedai saya iaitu rumah saya. Memang tak kan biarkan stok licin lah. Kedai atau Stokis Shaklee Sungai Petani  saya berda di Puteri Residence, Bandar Puteri Jaya Hill Park. Rumah saya itulah kedai saya. RUmah pon dah macam branch atau stokis shaklee dah sebab memang stok sentiasa ada.

Kebiasaan  stok saya akan ambil di branch Shaklee di Seberang Jaya. Orang Sungai Petani kalau setakat nak beli sebotol dua vitamin macam jauh kan nak menapak ke sana. Jadi orang sungai petani boleh dapatkan terus stok shaklee dari saya. Boleh dapatkan bila-bila masa sebab saya suri rumah yang buat bisness Shaklee secara online sudah hampir 4 tahun.

Jadi jangan lupa singgah di Stokis Shaklee Sungai Petani. Hubungi saya Farhah 0129478477.
Jom layan gambar-gambar sy di branch restok barang..

Antara stok-stok yang pernah di beli di branch untuk di muatkan dalam almari Stokis Shaklee Sungai Petani 🙂 :

stokis shaklee sungai petani2

stokis shaklee sungai petani3

stokis shaklee sungai petani7

stokis shaklee sungai petani8

Kadang-kadang stok di order secara online dan shaklee akan pos direct ke rumah:

stokis shaklee sungai petani4

stokis shaklee sungai petani5

Antara barang yang di pack untuk COD area Sungai Petani. Gambar-gambar lain boleh layan di entry COD Shaklee di Sungai Petani :

stokis shaklee sungai petani6

Jadi kepada orang Sungai Petani, jangan segan silu untuk dapatkan stok Shaklee dari Stokis Shaklee Sungai Petani. Harga dan service di jamin terbaik 🙂