Assalamualaikum

Saya pengedar sah shaklee di Kawasan Sungai Petani dan Kawasan Sekitarnya. Saya tinggal di Bandar Puteri Jaya. Kebiasaannya customer akan hubungi saya untuk penghantaran vitamin terus ke rumah atau customer sendiriyang datang ke rumah saya untuk dapatkan vitamin.

Antara kawasan yang pernah saya hantar barang adalah di kawasan Bandar Laguna Merbok, SUngai Lalang, Sungai Jagung, Merbok, Taman Lembah Bujang, Persiaran Amanjaya, Ambangan Height, Taman Kempas, Tikam Batu, Padang Temusu, Bandar Perdana, Bandar Astana, Bandar Utama, Kuala Ketil dan banyak lagi kawasan lain hampir seluruh Sungai Petani.

Stok vitamin memang sentiasa ready untuk customer yang perlukan urgent dan saya akan cuba sedaya upaya untuk menghantarnya pada hari yang sama jika tiada halangan. Konsultasi selepas pembelian juga diberikan untuk customer-customer terssayang.

Jadi kepada mereka yang berada di area Sungai Petani dan perlukan Vitamin Shaklee dengan segera, boleh terus hubungi saya melalui whatssap, sms atau call di 0129478477.

Ini antara gambar-gambar yang sempat di snap sebelum COD kepada customer. Jom orang Sungai Petani dapatkan Vitamin Shaklee dengan harga berpatutan tanpa caj tambahan 🙂