Assalamualaikum

Tengah bersantai melayan facebook, iklan dan promote..dapat call dari customer nak datang rumah ambil stok Shaklee. Alhamdulillah sangat mudah bisness Shaklee dari rumah ni. Saya hanya business dari rumah secara online. Customer boleh pilih untuk barang di pos atau cash on delivery ke seluruh kawasan di Sungai Petani. Bukan tu je tau, customer nak datang sendiri ke rumah ambil stok pon boleh sebab saya tinggal di area Bandar Puteri Jaya sahaja.

Pengedar Shaklee Bandar Puteri Jaya Sungai Petani

Selalu customer akan tanya, ada ready stok tak kat rumah. Untuk pengetahuan memang stok sentiasa ready dalam tangan. Sebolehnya akan pastikan stok setiap jenis Vitamin atau produk Shaklee akan tersimpan di rumah bagi memudahkan customer untuk ambil kat rumah atau untuk customer terus dapatkan dari tangan.

So kepada mereka yang memang pengguna tegar Shaklee, boleh dapatkan stok Shaklee daripada saya terus, Pengedar Sah Shaklee Kawasan Sungai Petani tanpa apa-apa kos penghantaran. Selepas pembelian, semestinya semua customer saya akan dapat konsultasi percuma dari semua aspek termasuk pengambilan vitamin dan sebagainya.

Untuk pengetahuan, saya juga merupakan Pengedar Sah Shaklee Kawasan Kulim sebab permintaan Shaklee di kawasan Kulim sangat tinggi. Jadi bagi yang berada di Kulim seperti area Kulim Hi-Tech, Padang Serai dan kawasan sekitar Kulim boleh terus hubungi saya untuk set date dan masa. InsyaAllah akan cuba penuhi permintaan customer di area Kulim.

Bagi yang berminat boleh terus hubungi saya 🙂

Farhah 0129478477 (sms/wassap)

Berminat untuk Jana Income Dari Rumah??
Boleh isikan form di bawah dan saya akan hubungi anda

Klick di sini: JANA INCOME DARI RUMAH

**Pastinya anda ingin ketahui CARA UNTUK JOIN AHLI
**Pasti nya anda ingin tahu KELEBIHAN JOIN SHAKLEE
**Anda pasti teruja kerana BUSINESS SHAKLEE BOLEH DIWARISI