Assalamualaikum

Alhamdulillah setelah 2 minggu blog bersawang sebab pindah rumah internet tak ada, hari ni dapa juga update blog. Hari ni nak bercerita pasal branch Shaklee yang terdekat tempat saya restok barang adalah di Penang. Bukan sebelah pulau tapi di Seberang Jaya sahaja. Kat sini lah saya restok barang Shaklee kalau dah habis sebab saya akan pastikan stok sentiasa ada dalam tangan.

branch shaklee penang

Alamat Branch Shaklee Penang:

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang

Saya ni Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani atau juga dikenali sebagai Stokis Shaklee Sungai Petani ni. Ada kedai ke?? Eh tak ada kedai pon tapi semua barang ready stok di rumah. Kalau nak tengok stok banyak-banyak a la melawat ke rumah saya di Bandar Puteri Jaya Hillpark. Nah ini dia antara stok yang pernah di borong dan sempat snap picture.

stok shaklee

stok shaklee

Penghantaran ke seluruh Sungai Petani dengan free delivery. Saya juga buat penghantaran ke Kulim juga dan kawasan sekitarnya. Kalau di Sungai Petani tempat biasa saya COD adalah di Bandar Utama, Bandar Laguna, Bandar Astana, Taman Keladi, Tikam Batu, Taman Arked, Bandar Utama, Amajaya dan banyak lagi lah kawasan-kawasan yang saya pernah COD sampai lah ke Kulim. Selain COD kat area Sungai Petani dan Kulim, penghantaran ke Seluruh Malaysia juga di buat melalui Pos Laju Malaysia.

stok shaklee

Stok Untuk COD area Sungai Petani dan Pos

So bagi pengamal tegar Shaklee, boleh daptkan terus stok Shaklee dari saya denga harga istimewa, konsultasi percuma dan penghantaran percuma. Jaangan ragu-ragu untuk hubungi saya sebab saya dah hampir 3 tahun berpengalaman dalam Shaklee dan menjadi Pengedar Sah Shaklee. Boleh hubungi saya anytime dan anywhere.

Farhah&Jamil (881663) 
SMS/Wassap: 0129478477  

INGIN DAPATKAN PENJIMATAN BERGANDA DENGAN JADI AHLI??

Untuk dapatkan penjimatan berganda, anda boleh daftar sebagai Ahli Shaklee. Anda akan mendapat penjimatan sebanyak 15-30% jika daftar sebagai Ahli Shaklee. Untuk keterangan lanjut berkaitan pendaftaran keahlian, boleh terus hubungi saya.

**Pastinya anda ingin ketahui CARA UNTUK JOIN AHLI
**Pasti nya anda ingin tahu KELEBIHAN JOIN SHAKLEE
**Anda pasti teruja kerana BUSINESS SHAKLEE BOLEH DIWARISI