Kepada peminat tegar Shaklee yang berada di Sungai Petani Kedah, yang berhampiran Bandar Puteri Jaya, Bandar Perdana, Bandar Astana, Bandar Mutiara, Aman Jaya Mall, Lagenda Height, Kelab Cinta Sayang, Taman Ria dan kawasan lain sekitar Sungai Petani, kalian boleh dapatkan produk Shaklee terus dari saya . Stok sentiasa available. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani.
 
Kepada yang datang ambil dirumah secara terus, saya berada di area Bandar Puteri Jaya dan boleh SMS/Wassap untuk dapatkan alamat penuh. Kalau tak nak datang ambil dirumah, boleh juga kita set date and time dan jumpa di mana-mana. Anytime and anywhere insyaAllah will try to reach my customers.
 
Apa yang bestnya beli direct dari saya? Postage semestinya free dan yang pasti consultation secara berterusan untuk my beloved customers. So kalau berminat jom kita roger-roger dan set bila nak jumpa. Nak joih ahli dan perlukan penerangan dari saya pon boleh. Apa tunggu lagi?? Nak barang cepat tanpa kos pos..boleh cari saya 🙂
 
Selain itu, anda juga ada pilihan jika mahu buat belian secara online terus dari Shaklee sendiri. Sangat sesuai bagi mereka yang suka shopping online..hihi..boleh klik di bawah untuk belian menggunakan kad kredit atau kad debit.
 
Farhah&Jamil (881663)
SMS/Wassap: 0129478477 
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
           Ikhtiar Hamil