Assalamualaikum

Untuk makluman untuk semua penggemar Vivix yang berada di sekitar Sungai Petani dan berhampirannya, anda boleh dapatkan Vivix dari saya, Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani. Saya menyediakan perkhidmatan COD Vivix di sekitar Sungai Petani, jadi boleh terus dapatkan dengan cepat dan pantas.

cod-vivix-sungai-petani

Seperti sedia maklum, Vivix ni merupakan tonik ajaib yang dapat merawat pelbagai penyakit kronik seperti kanser, stroke, sopak, vitiligo, vertigo, kencing manis dan sebagainya. Antara kandungan yang terbaik yang ada dalam Vivix adalah:

cod-vivix-sungai-petani-2

 1. Anggur Muskat
  .
  Anggur muskat yang juga dikenali sebagai anggur nombor satu di Amerika menimbulkan kekecohan di kalangan masyarakat kerana kebaikannya yang boleh membuatkan kulit bertambah muda serta memberi kesihatan berpanjangan. Anggur muskat dan bijinya adalah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri antiradang. Ini kerana sebatian phenolik tertumpu pada bahagian biji. Jika dibandingkan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terdapat dalam arak merah yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan.
  .
 2. Elderberi
  .
  Selain anggur muskat, tumbuh-tumbuhan lain yang baik untuk kesihatan serta agen penuaan ialah elderberi. Ia adalah tumbuhan lasak tanah lembap di sepanjang tepi jalan dan sungai hanya di Eropah dan Amerika Utara. Elderberi sudah digunakan sekian lama dalam perubatan tradisional bagi mengubati asma, sembelit, artritis dan selesema. Tumbuhan ini adalah antioksidan yang kuat dan melindungi sel daripada kerosakan disebabkan toksin alam sekitar, diet tidak seimbang serta tekanan.
  .
 3. Polygonum Cuspidatum
  .
  Polygonum cuspidatum sejenis pokok saka terbesar di Asia adalah sumber semula jadi resveratrol sama seperti yang terdapat pada kulit anggur merah dan biji anggur merah. Tumbuhan ini mempunyai banyak faedah kesihatan dan sering terdapat dalam produk antipenuaan. Ini kerana kandungan resveratrol membantu memperlahankan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah dan mengurangkan lebihan lemak yang tidak diperlukan tubuh.
  .
 4. Lobak Ungu
  .
  Lobak ungu adalah sumber vitamin A terbaik, mengandungi fitokimia yang mengandungi antioksidan, antibakteria, antiradang penyakit serta mengurangkan risiko penyakit jantung.

Antara kebaikan Vivix yang perlu anda tahu adalah:

 • Dapat merencatkan sel-sel kanser
 • Menurunkan paras gula pesakit diabetes
 • Menstabilkan masaalah darah tinggi
 • Merawat masaalah buah pinggang
 • Merawat masaalah Bells’ Palsy
 • Merawat masaalah jantung
 • Merawat masaalah gout
 • Merawat masaalah stroke
 • dan penyakit-penyakit kronik yang lain

Vivix merupakan pilihan terbaik kerana ia salah satunya produk yang dapat merawat dari peringkat sel lagi. Jadi bagi sesiapa yang nak COD Vivix kawasan Sungai Petani, boleh terus hubungi saya Farhah 0129478477.