MamaWorld Collections

Review Testimoni Minyak Herba Asma Mujarab Legakan Batuk dan Selsema

Assalamualaikum

Hari ni saja nak review testimoni saya dan anak-anak menggunakan minyak herba asma mujarab ni. Saya tak jual tau..saya hanya pengguna sahaja.

Bila ada anak kecil atau baby ni, kerisauan paling utama apabula demam dan batuk. Sebab baby ni tak boleh ambil ubat batuk atau ubat selsema sebelum usia 2 tahun. Jadi kena cari alternatif lain nak cegah dan rawat.

Ceritanya bermula apabila saya sendiri mula batuk dan selsema. Saya ni jenis malas nak pergi klinik ambil ubat. So saya cari aternatif lain selain amalkan Omega dan Nutriferon, saya sapu juga minyak ni. Bila selsema hidung tersumbat, nak tidur pon tak lena jadi saya try sapu ubat ni di dada dan hidung. Alhamdulillah rasa sejuk sangat dan hidung lega dari tersumbat. Akhirnya boleh tidur lena. Alhamdulilah. Batuk dan selsema pon tidak melarat hanya 2 hingga 3 hari sahaja.

Selang dua tiga hari, baby muadz pon alami selsema dan batuk tapi tidak sempat melarat. Sebelum tu saya memang dah sapu minyak ni kat dada, betis dan belakang setiap hari sebagai pencegahan. Selain tu saya baby muadz dapat boost imune bila saya salurkan Omega dan Nutriferon melalui susu ibu.

Alhamdulillah sehari je saya dengar bunyi kahak dan hidung dia tersumbat. Syukur sangat-sangat sebabnya saya fobia bila baby alami batuk dan selsema. Pernah alami dulu masa dalam pantang, syifa batuk dan selsema sehingga susah nak bernafas sebab kahak dah banyak.

Minyak ni bukan sapu bila dah alami batuk, selsema atau asma tetapi boleh diamalkan setiap hari. Memang sangat-sangat suka minyak ni dan dah masuk botol kedua dah saya guna. Jadi kepada mereka yang ada anak yang kerap selsema, batuk atau asma, boleh lah cuba minyak ni. Bau nya tak lah wangi tapi insyaAllah mujarab.

Kepada yang nak cuba boleh hubungi beberapa pengedar yang saya kenal:

Zairul Akmal : 0169423689
Nor Fatiha : 0136913649
Afiqah : 0139606954

Peringatan; Hanya beli yang ORIGINAL. Original seal nya warna hijau dan ada kod hologram. Tengok gambar di bawah :

Beberapa testimoni kawan-kawan yang jadi pengguna minyak herba asma mujarab :

 

 

 

 

Kalau berminat boleh hubungi nombor pengedar di atas ye sebab saya tak jual. Boleh hubungi saya untuk dapatkan Shaklee. Hihi

 

 

Exit mobile version