Hari ini nak bercerita sedikit mengenai Shaklee Collagen Powder. Memang terhangat lah sebab raya pon dah nak dekat. Semua sibuk bertanyakan supplement untuk kulit yang memberukan kesan yang cepat. Ya terbukti dan dijamin Shaklee Collagen Powder memberikan selapas 8 minggu.

TETAPI..

Ada yang customer yang menggunakannya dalam tempoah 1-2 minggu sudah menampakkan kesannya. Hebatkan penangan Shaklee Collagen Powder. Terutama sekali wanita, makin hari makin dimamah usia. Kedut sana sini, kulit jadi kusam, berjeragat dan tak bermaya. Aset berharga pon kendur dan dah tak anjal dah. Wanita berumur 30-an akan mula mengalami perubahan pada struktur kulit dan sebagainya.


Jadi, sebelum terlambat, jm lah amalkan Shaklee Collagen Powder. Siapa-siapa yang mengambil collagen ni pasti akan berpuas hati dan tak kan pilih yang lain dah. Memang pasti akan jatuh hati dan jatuh cintalah dengan Shaklee Collagen Powder ni.Sebelum tu, jom kita kenali dulu Shaklee Collagen Powder


Shaklee Collagen Powder dihasilkan daripada sisik ikan merah dari laut dalam yang bebas dari pencemaran air.
Sisik ikan merah (Red snapper scale – RSS ) merupakan sumber terbaik collagen kerana ia merupakan collagen yang tahan lasak.

Kenapa perlukan collagen yang tahan lasak? Ini kerana collagen merupakan gentian tissue yang mudah rosak dan kendur akibat tindakan tekanan dan bahan kimia.
Collagen yang baik ialah collagen yang mampu menahan tekanan dan mempunyai elastisiti yang tinngi.
RSS pula mempunyai ciri berikut :
  1. -Sangat lasak – mampu menahan tekanan berkapasiti 60 pound.
  2. -Sangat elastik – kadar elastisiti sangat tinggi.
  3. – Kepaduan sel sangat tinggi
  4. – Kadar kelembapan tinggi.
  5. – Molekulnya halus dan mudah diserap oleh tubuh
Oleh kerana itu Shaklee telah memilih RSS untuk dijadikan sumber kepada Shaklee Collagen Powder. SCP mengandungi 4000mg collagen RSS.
Dalam collagen Shaklee bukan ada collagen semata-mata, macam2 ada tau! Jom tgk apa yang ada..
•Probiotik Lactobacilus acidophilus untuk meningkatkan penyerapan SCP dalam usus kecil.
•Camellia japonica seed extract – kaya dengan oleic acid untuk meningkatkan kelembapan kulit. Turut mengandungi isoflavones yang sangat baik untuk kesihatan (menurunkan kadar kolesterol)
•Pfaffia extract – synergy kepada Camellia japonica, bersama-sama mereka menyokong penghasila hyaluronic acid yang sangat baik untuk kecantikan.
•Vitamin C – untuk kecantikan kulit dan antioxidant penting untuk kesihatan.
•B-complex – untuk sokongan sistem saraf yang baik dan untuk kecerahan kulit.
•Shellfish extract – sumber glucosamine untuk penghasila synovial fluid yang bermanfaat untuk sendi.
Wow dasyatkan Shaklee Collagen Powder ni. Jadi, sesiapa yang ambil ni memang akan nampak kesan awet muda. Bukan setakat awet muda tapi cergas dan nampak macam orang muda. Tak percaya?? Jom baca testi ni. Memang mengancam lah akk ni.Lagi Testimoni Shaklee Collagen Powder..1 minggu dah nampak kesan!!
Marvellous!!
Berminat nak cuba??
Meh SMS/Wassap: 0129478477 (farhah)