Waa teruja baca testimoni customer yang berjaya turunkan berat badan. Konsep 3B (Bakar, Bersih dan Bina Otot) memainkan peranan penting dalam penurunan berat badan. Lecithin bertindak memecahkan lemak-lemak yang terkumpul. Lemak-lemak yang dipecahkan akan melalui proses pembuangan dan penyingkiran dengan pengambilan Herb Lax dan Alfalfa

Kebanyakan set kuruskan badan di pasaran sekarang tidak menitikberatkan soal pembentukan otot. Pembentukan otot penting bagi mengelakkan masaalah MENGGELEBER selepas berat badan susut. Masaalah ini sering di alami oleh individu yang mengambil pil kurus semata-mata tanpa mengira kesan pengambilan akan menyebabkan bahagian lemak yang dahulu akan berubah menjadi kendur dan menggeleber kerana tiada sokongan protein sebagai fungsi pembentukan otot serta pembentukan bentuk badan yang cantik. Oleh itu, Shaklee mencadangkan pengambilan Energizing Soy Protein atau Cinch Shake sebagai item tambahan kepada individu yang ingin turunkan berat badan.

Beriku adalah testimoni customer yang berjaya turunkan berat badan dengan konsep 3B.
Jom baca..sangat-sangat teruja!!!!Jadi apa tunggu lagi??Tak kan nak tengok lain je yang slim dan menawan..bertindak sekarang!!!