Kanak-kanak juga memerlukan makanan tambahan untuk mereka lebih sihat, cergas, pintar dan bertenaga. Berilah yang terbaik untuk si manja anda. Antara makanan tambahan yang Shaklee perkenalkan untuk si manja anda adalah :


Mealshale sangat sedap, berkhasiat dan mudah disediakan. Perisa Vanilla yang enak membuatkan kanak-kanak gemar dengannya. Ia mengandungi 19 Vitamin dan Mineral penting dan 9 Asid Amino yang perlu. Merupakan sumber tinggi dalam kandungan serat dan protein, tinggi kalsium dan renda glisemik indeks. Mealshake bertindak sebagai nutrien asas dalam tumbesaran kanak-kanak. Ia memberikan tenaga secara konsistensi, menyokong sistem imun dan mengekalkan kesihatan secara keseluruhan.

Merupakan minyak ikan yang melalui Proses Penyulingan Proprietari Tiga Molekul dimana ia menyingkirkan bahan kontaminasi seperti arsenik, merkuri, kadmium, dioksin dan PCB. Proses ini juga bertindak menindas pembentukan lemak trans merbahaya dalam menghasilkan minyakikan yang sihat. Ia juga menghasilkan bau dan rasa ikan yang minima.Kandungan DHA di dalam minyak ikan Omega dapat mengaktifkan sel-sel otak dan meningkatkan keupayaan minda di kalangan kanak-kanak.

LECITHIN


Bertanggungjawab untuk fungsi otak biasa termasuk daya ingatan dan menajamkan minda. Ia juga berindak sebagai pengemulsi dengan mengeluarkan lemak berlebihan dari badan, menghalang obesiti dan penyakit kardiovaskular lain.

B – COMPLEX


Vitamin B membantu dalam metabolisme, perkembangan kognitif dan pembentukan sel. Kekuarangan Vitamin B sering dikaitkan dengan fungsi kognitif yang lebih rendah dan anemia.

Membekal 19 jenis vitamin dan mineral penting bagi menyokong tumbesara sihat dan sistem imun.
Jadikanlah seluruh ahli kelarga kita sihat  dan cergas dengan mengamalkan maknan tambahan semulajadi dari Shaklee. Anda sihat, mereka sihat dan kita semua sihat.