Menyentuh mengenai kesuburan, ia sering dikaitkan dengan kesukaran memiliki cahaya mata. Terdapat beberapa faktor yang mnyumbang kepada masaalah kesuburan di kalangan wanita. Antara faktor tersebut adalah disebabkan oleh kitaran haid yang tidak normal, senggugut yang teruk, pemakanan yang tidak seimbang, merokok, atau disebabkan keturunan. Walaubagaimanapun masaalah ini dapat diselesaikan dengan beberapa usaha. Tetapi jangan lupa, walaupun wanita yang lebih ramai mempunyai masaalah ini, lelaki juga tidak terlepas dari mengalami masaalah yang sama terutama bagi lelaki perokok tegar dan yang tidak mengamalkan gaya hidup yang sihat.
kesuburan-suami-dan-isteri
 
Bagi mengatasi masaalah ini, Shaklee menyediakan supplement yang boleh membantu merawat masaalah haid dan senggugut di kalangan wanita. Juga terdapat supplement yang dicadangkan untuk diambil oleh suami  bagi meningkatkan libido serta menghasilkan sperma yang baik. Antara produk yang dicadangkan adalah GLA, Energizing Soy Protein, Zink dan Vitamin E. Berikut adalah beberapa testimoni customer yang berjaya hamil dengan Shaklee:
 
Jadi apa tunggu lagi???Tak kan nak goyang kaki jer tunggu rezeki datang bergolek. USAHA itu yang penting.Shaklee sudah menunjukkan jalan.Hanya terpulang kepada diri sendiri sahaja samada mahu ataupun tidak. Mahu bukan hanya dimulut tetapi perlu seiring dengan tindakan.