Assalamualaikum

Hi semua pengunjung blog saya. Alhamdulillah dah nak masuk tahun ke9 saya buat Shaklee secara online dan menjadi Pengedar Shaklee Sungai Petani Kedah. Saya merupakan trusted seller dan seller yang berpengalaman. Saya juga merupakan Master Coordinator Shaklee dan juga merupakan leader yang berpengalaman.

Kepada mereka yang berada di Kedah terutama di Sungai Petani, boleh terus dapatkan produk Shaklee dari saya sebab saya ada menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery (COD) ke setiap kawasan Sungai Petani. Bagi yang berada di luar Sungai Petani, boleh juga dapatkan produk Shaklee dari saya samaada secara Cash On Delivery melalui agen-agen saya atau melalui pos.

Kenapa anda perlu beli Shaklee daripada saya, sebab saya adalah salah sorang Pengedar Shaklee Sungai Petani yang aktif dan berpengalaman sejak tahun 2012. Oleh kerana saya menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery, sudah tentunya stok untuk customer sentiasa ada. Shaklee ni tak boleh jual di kedai, jadi semua stock tersedia di rumah saya. Bagi yang lebih selesa saya hantar terus ke rumah, boleh call saya untuk buat temu janji. Begitu juga bagi yang selesa untuk datang dan ambil sendiri, boleh datang terus ke rumah saya. Boleh SMS, Whatssapp atau Call terlebih dahulu sebelum datang.

Alhamdulillah selama jadi Pengedar Shaklee Sungai Petani ni, hampir ke seluruhan kawasan sungai petani saya buat penghantaran. Saya juga buat penghantaran ke Guar Cempedak, Baling, Kepala Batas, Alor Setar, Yang, Jeniang dan juga Kulim. Jadi orang Kedah, boleh hubungi saya kalau perlukan vitamin Shaklee atau sebarang produk Shaklee.

Jom kita layan gambar-gambar stock yang saya beli di branch, order melalui online dan stock-stock untuk saya hantar kepada customer:

Ini antara bukti-bukti stock yang tidak pernah putus dalam tangan saya sediakan untuk customer-customer yang nak COD atau pos atau walk in ke rumah. Jadi kepada yang berdekatan, boleh dapatkan produk Shaklee darpada saya Pengedar Shaklee Sungai Petani atau Stokis Shaklee Sungai Petani.

Disclaimer: Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnosis, Merawat, Mengubati atau Mencegah Sebarang Penyakit

Disclaimer: There is no guarantee of specific results and that the results can vary.