Assalamualaikum

Topik hari ni menarik sikit untuk mereka yang bergelar pelajar. Saya masa belajar dulu pon buat side income tau. Masa tu dah kahwin dah. Memang seronok buat side income. Masa tu saya jual kurma yusoff taiyob, chocodate yusof taiyob dan barang-barang baby. Seronok tu seronok tapi susahnya sebab kena mantain stok.

student-dan-side-income

Hari saya nak cerita cara mudah untuk pelajar buat side income. Masa ni kalau saya jumpa cara ni memang seronok sangat. Tetapi masalahnya masa ni memang tak berjodoh lagi dengan cara ni. Apa cara mudah tu??

Untuk adik-adik pelajar yang nak buat side income sambil belajar, saya cadangka adik-adik buat lah bisnes Shaklee. Bisnes Shaklee ni sangat mudah sebab tak perlu keluar modal yang banyak dan tak perlu simpan stok. Bagaimana nak sertai bisnes Shaklee ni??

Pertama sekali adik-adik hanya perlu keluarkan modal untuk join ahli sahaja iaitu hanya RM 75. Tak perlukan modal lain dah dalam bentuk kewangan. Adik-adik tak perlu risau pasal stok sebab boleh direct order online dengan Shaklee. Apa yang diperlukan hanya lah:

  • Handphone dan access kepada internet sebab kita banyak buat kelas secara online dan promote secara online
  • Kalau ada lapt  top lagi bagus sebab nanti boleh belajar buat blog
  • Kena rajin promote dan share sebab apa-apa bisnes pon, sharing tu paling penting
  • Usaha sehabis baik dan istiqomah
  • Jangan pernah give up dan putus asa sebab kejayaan bukan datang bergolek. Kejayaan perlukan pengorbanan.
  • Berdoa dan minta pada Nya sebab DIA yang memberi rezeki

Kalau rasa RM 75 tu berat, boleh mula dengan dropship je dulu. Nanti hasil dari untung retail boleh gunakan untuk daftar keahlian atau boleh juga daftar keahlian secara percuma kalau dapat sales dalam 200 poits atau dalam RM700 macam tu. Banyak cara untuk buat side income dengan Shaklee kalau betul-betul serius nak jana pendapatan.

Saya katakan bisnes Shaklee ni mudah untuk pelajar yang ingin cari side income sebab tak perlu kepada mantain stok atau ada modal besar untuk buat stok. Kalau lah saya jumpa Shaklee dulu masa belajar tersangat la best kan sebab dengan income Shaklee ni boleh la tampung duit belajar, boleh beli buku-buku dan sebagainya tanpa susahkan mak ayah.

Tetapi belum terlambat untuk adik-adik pelajar di luar sana untuk buat side income dengan Shaklee. Dapat RM 500-RM600 sebulan itu pon dah banyak, Tetapi Shaklee income unlimited tau, kalau usaha luar biasa, hasilpun akan luar biasa. Tak mustahil untuk dapat 5 angka sebab saya dah merasa income 5 angka.

Jadi kepada adik-adik pelajar, kalau nak saya guide adik-adik dalam bisnes Shaklee, boleh direct hubungi saya Farhah 0129478477 atau isi form di bawah ni. Saya akan hubungi anda dalam masa terdekat.

Klick di sini: JANA INCOME DARI RUMAH