Assalamualaikum

Semenjak dua menjak ni ramai yang cari Vivix. Makin ramai yang sedar tentang kewujudan Vivix  yang merupakan satu-satu nya produk yang mampu merawat dari peringakat sel. Kepada yang berada di Sungai petani, boleh dapatkan dari saya Pengedar Vivix Shaklee Sungai Petani, Kedah.

Vivix ni merupakan produk berpaten, di mana berupaya merawat dari peringkat sel atau DNA. Seperti yang kita tahu, sel yang rosak penyebab kepada pelbagai penyakit kronik. Jadi hanya dengan Vivix sahaja yang mampu merawat dari peringkat sel.

Saya nak kongsikan keunikan, kelebihan dan fungsi vivix Shaklee dengan lebih detail.

Fungsi dan Cara Vivix Shaklee Bertindak:

 1. Memperbaiki sel DNA
  .
  Setiap saat dan ketika, setiap sel badan kita berganti, ada yang setiap 30 hari, ada yang setiap 60 hari rutinnya. Proses ini adalah normal. Namun DNA kita mungkin mengalami kerosakan akibat radikal bebas maka sel baru yang mengganti, mungkin turun mengalami ketidaksempurnaan. Ini juga menyebabkan proses penuaan menjadi lebih cepat.
  .
  Fungsi Vivix Shaklee adalah membantu melindungi dan memperbaiki sel DNA kita. Vivix Shaklee sesuai diambil untuk membantu pemulihan pesakit kanser dan mengembalikan sel yang kuat dan sihat.
  .
  Ada kajian juga menyokong, Resveratrol iaitu kandungan utama Vivix berjaya meningkatkan keberkesanan proses kimoterapi pesakit kanser
  .
 2. Pengawalan Genetik / penuaan
  .
  Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosokan umur sel. Ujian klinikal berjaya menunjukkan, ramuan Vivix Shaklee mengaktifkan satu pengawalan genetik utama dan hasilnya menolong melambatkan penuaan di tahap sel.
  .
 3. Memperbaiki Tenaga Sel
  .
  Mitochondria adalah penjana tenaga di dalam sel. Namun, apabila peranan mitochondria menurun, tenaga sel turun menurun. jadi sel jadi tidak bertenaga untuk melawan penyakit juga melakukan fungsi2 normal.
  .
  Fungsi Vivix Shaklee adalah menggalakkan pembetukkan tenaga baru mitochondria seterusnya membantu meningkatkan tahap tenaga di dalam sel juga. Kesannya, fungsi otak, sistem kardiovaskular, imun dan sendi juga berfungsi lebih efisyen.
 4. Penimbunan Protin AGE
  .
  Protin AGE adalah bendasing yang terhasil akibat dari lebihan GULA dan protin. Penimbunan berlebihan protin AGE boleh menyebabkan kerosakan sel dan mempengaruhi keutuhan sel dan jangka hayat sel. Ramuan Vivix dengan 10 kali ganda lebih kuat dari hanya resveratrrol berjaya melambatkan pembetukan protin AGE ni.

Antara Kelebihan Vivix Shaklee adalah:

 • menggalakkan penuaan yang lebih sihat, awet muda dan anti penuaan.
 • membantu mengelakkan kanser – memberi tenaga melawan kanser, merencatkan sel kanser dari terus merebak
 • menurunkan risiko sakit jantung dengan melindungi jantung dan menggalakkan jantung bekerja dengan lebih efisyen.
 • mengawal tekanan darah
 • mengurangkan komplikasi kencing manis/diabetis
 • menyokong kesihatan sendi dan saraf termasuk bell parsy
 • melambatkan simptom azhameir
 • membantu pesakit parkinson
 • membantu mempercepatkan pemulihan pesakit strok dan angin ahmar
 • meningkatkan kekuatan sistem imun
 • menyahtoksin dari badan dan membantu mengurangkan habit merokok
 • menggalakkan kesihatan keseluruhan badan
 • mencantikkan dan meremajakan kulit
 • membantu proses menurunkan berat badan dan detox dengan lebih berkesan.

Sanagat menarikkan bila kita tahu apa kebaikan Vivix. Semestinya ramai di luar sana ingin mencuba Vivix. Vivix bukan hanya untuk mereka yang mempunyai masaalah kronik tetapi juga boleh diambil sebagai pencegahan. Jadi kalau nak Vivix, boleh lah hubungi saya Farhah 0129478477. Kepada yang berada di Sungai Petani boleh terus dapatkan dari saya Pengedar Vivix Shaklee Sungai Petani secara Cash On Delivery. Boleh set time dan tempat untuk saya COD Shaklee Di Sekitar Sungai Petani.

Bagi yang berada di luar Sungai Petani, penghantaran ke seluruh Malaysia disediakan. Jadi cepat-cepat hubungi untuk dapatkan harga yang terbaik 🙂 Bawah ni saya nak share beberapa gambar yang saya sempat snap sebelum COD Vivix Shaklee.

Disclaimer: Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnosis, Merawat, Mengubati atau Mencegah Sebarang Penyakit

Disclaimer: There is no guarantee of specific results and that the results can vary.