Assalamualaikum

Bercakap tentang pendapatan sampingan, semestinya ia dilakukan dengan bertujuan untuk menambahkan pendapatan yang sedia ada. Saya sendiri membuat membuat perniagaan online bertujuan untuk membantu suami dari segi kewangan selain memenuhi kehendak sendiri. Bukan sebab suami tidak mampu tetapi untuk merasai freedom of money.

side-income-dengan-shaklee

Freedom of money ni bila sampai satu tahap duit tu kita boleh keluarkan untuk apa sahaja yang kita inginkan tanpa rasa tak cukup. Contohnya nak keluarkan zakat atau bersedekah, kita tak akan rasa berkira nak keluarkan sebanyak mana pon dan perasaan tak cukup tu tak wujud.

Saya sangat setuju dengan melakukan perniagaan online secara sampingan dapat kukuhkan kewangan keluarga. Saya ceritakan pengalaman saya, alhamdulillah sekarang dah miliki aset hartanah sendiri. Kalau dulu macam mustahil sebab kita bergantung pada suami dan tak dapat bantu dia. Sekarang bila ada pendapatan samoingan, ada bahagian-bahagian kita bahagikan untuk perbelanjaan. Alhamdulillah dari simpanan dapat beli aset.

Jadi kepada mereka yang nak buat pendapatan sampingan secara online, saya cadangkan untuk anda pilih perniagaan Shaklee. Walaupun ianya bukan skim cepat kaya tetapi dengan usaha yang bersungguh, 5 angka bonus setiap bulan bukan sesuatu yang mustahil sebab saya sudah dan sedang melalui nya sekarang.

Jadi apa tunggu lagi, ingin kukuhkan pendapatan keluarga?? Jom jana pendapatan sampingan dengan Shaklee.

Klick di sini: JANA INCOME DARI RUMAH