Assalamualaikum

Alhamdulillah ni baru boleh duduk diam-diam sekejap sambil hadap lap top untuk buat entry. Seharian di luar menghantar barang dan urusan lain. Inilah yang dinamakan work from home mother. Perniagaan online yang saya lakukan tanpa sebarang modal yang besar.

online-business-shaklee

Dulu saya pernah menjual pelbagai barangan dan perlukan modal yang sangat besar kalau nak margin keuntungan yang banyak. Di sebabkan modal sedikit maka margin keuntungan pon kecil dan tidak berbaloi dengan penat ke sana ke mari mendapatkan stok dan menghantar barang kepada customer.

Sekarang saya rasa bersyukur kerana telah temui satu perniagaan online yang tidak perlu kepada modal yang besar dan syarikat tidak pernah gagal membayar komisyen setiap bulan base on sales yang kita lakukan. Modal yang diperlukan hanyalah:

  1. Pendaftaran sebagai ahli hanya RM 79 tanpa sebarang modal tambahan untuk membeli stok.
  2. Sebuah smart phone yang boleh digunakan untuk online. Sekarang semua orang dah pakai smartphone even pelajar sendiri, So bukan satu alasan untuk tidak ada smart phone.
  3. Access kepada internet untuk memudahkan kerja-kerja promosi secara online. Zaman sekarang sesiapa sahaja perlu ada access kepada internent supaya tak ketinggalan zaman.
  4. Kerajinan. Modal ni tak mahal pon tapi sangat susah kan. Nak berjaya perlu rajin.
  5. Jangan cepat putus asa dan istiqomah. Ini pon modal yang paling susah nak dapat tapi kalau nak, seribu daya kan. Kalau tak nak memang bermacam alasan. Buat apa-apa bisnes pon tak akan berjaya jika buat separuh jalan.

Ini sahaja modal yang diperlukan untuk buat bisnes Shaklee secara sampingan. Tak perlu kepada modal puluh-pukuh ribu dan tak perlu kepada simpan stok. Student pon boleh buat bisness ni sebab ianya mesra semua peringkat umut. SO kepada yang berminat untuk jana income bersama Shaklee boleh hubungi saya Farhah 0129478477.

Klick di sini: JANA INCOME DARI RUMAH