Assalamualaikum

Bila sebut je tentang penyakit kanser, ia memang menakutkan hampir semua orang. Tipu lah tak ada orang yang tidak takut dengan penyakit kanser. Bila sebut kanser, orang akan anggap dah tiada harapan untuk sembuh.

kanser sembuh dengan vivix shaklee

Kebiasaannya penyakit kanser ni hanya dapat dikesan bila berada di stage kedua dan sungguh malang kalau ianya dapat dikesan jika dah sampai stage ke empat. Tetapi adalah semua kanser tidak dapat dirawat dan tidak boleh sembuh??

Hari ni saya nak share pengalaman pesakit kanser yang dah bebas kanser selepas mencuba rawatan alternatif ni. Pesakit ni sebenarnya mengamalkan pengambilan Vivix sehinggakan kanser sembuh dan mereka semua bebas dari penyakit kanser.

Dalam Vivix ni ada resveretrol yang berupaya membantutkan pembentukan dan pertumbuhan sel kanser. Saya bukan cakap kosong ye, ia ada kajian yang telah dijalankan ke atas kesan tindak balas resveretrol kepada sel kanser.

Apoptosis merupakan proses kematian sel yang rosak dan di ganti dengan sek yang baru. Sel yang rosak inilah yang berpotensi dan boleh menyebabkan terjadinya kanser.

Dalam kajian yang di buat dalam artikel ” ROle of Resveretrol In Prevention and Therapy Of Cancer: A review of preclinical & clinical studies by Bharat B Aggarwal, The University Of Texas M.D Anderson Cancer Center” menyatakan:

“Resveretrol mempunyai potensi hebat dalam mencegah dan terapi untuk tumor”

Resveretrol dipercayai dapa mencetuskan proses apoptosis dalam sel seperti payudara, prostat, usus, pankreas. Vivix membantu merawat kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ni “membunuh diri” melalui proses apoptosis ni.

Resveretrol juga merupakan sejenis polifenol yang biasa ditemui dalam wain merah. Ada satu kajian yang dijalankan oleh Jabatan Sains dan Teknologi, Universiti Ohio, Amerika Syarikat pada tahun 1997 membuktikan kejayaan resveretrol menyekat pertumbuhan sel-sel kanser di peringkat selular.

Jom saya nak kongsi beberapa testimoni mereka yang ambil Vivix dan sembuh dengan Vivix.

Testimoni 1:

Tumor cell dah tak grow lepas amalkan Vivix.

vivi kanser

Testimoni 2:

Recover dari kanser usus stage 4 selepas amalkan Vivix

vivix kanser 6

Testimoni 3:

Doktor sahkan kanser ovari clear selepas amalkan Vivix!!

vivix kanser 8

Testimoni 4:

Alhamdulillah dah 2 tahun selepas kimo, mak sihat dan kanser tidak kembali dah. Vivix membantu merencatkan sel-selkanser daripada berulang.

vivix kanser 7

Testimoni 5:

Kanser hilang selepas ambil Vivix!! Pesakit ni ada barah rahim dan hampir nak operate. Dia ambil vivix dan jumpa doktor,  miracle berlaku bila kanser dia hilang dan doktor pon terkejut. Alhamdulillah!!!

vivix kanser

Testimoni 6:

Alhamdulillah ketulan di payudara semakin mengecil.

vivix kanser

Bagi yang ada penyakit kanser, jangan putus harapan. Masih ada harapan selagi kita berusaha dan berikhtiar. Jadikan Vivix sebagai salah satu ikhtiar anda. Boleh direct sms/wassap saya untuk konsultasi Farhah 0129478477.