Assalamualaikum

Kecantikan ni memang menjadi keinginan semua wanita. Semua wanita suka kepada kecantikan dan macam-macam cara wanita buat untuk cantik samaada melalui kaedah yang selamat atau pon tidak.

awet muda

Ada di kalangan wanita sanggup buat botox, buat pembedahan kulit, ambil suntikan untuk cantik dan tak kurang juga gunakan bomoh untuk kelihatna cantik. Nak cantik sebenarnya tak susah dan banyak cara selamat untuk kelihatan cantik. Antara tips-tips kecantikan yang para wanita boleh amalkan ialah:

 • Sebelum tidur bersihakan muka dari sebarang make up dan kotoran yang menempel pada wajah. Boleh cuba make up remover shaklee yang diperbuat dari bahan-bahan natural untuk bersihkan kotoran pada wajah.
  .
 • Gunakan cleanser untuk membersihkan wajah dan toner serta krim yang sesuai untuk penjagaan wajah.
  .
 • Pengambilan air masak yang mencukupi membantu dalam memelihara kecantikan wajah. Air masak dapat meneutralkan garam dan zat-zat tidak berguna dari dalam tubuh anda. Sehari pengambilan air masak paling minimum adalah 3 liter dan ia akan melembapkan kulit wajah secara automatik.
  .
 • Pengambilan supplement juga penting untuk rawat kecantikan dari dalaman. Tidak cukup dengan hanya menggunakan set penjagaan wajah untuk luaran sebab sel-sel kulit dari dalam memerlukan supplement yang dapat membantu memperbaiki sel dan menghasilkan kolagen yang semakin hilang bila usia makin meningkat.
  .
  Bila usia makin meningkat, banyak sel makin rosak dan kolagen makin berkuangan yang akan menyebabkan kulit kita kelihatan tua dari usia. Supplement bukan jadikan kita sentiasa muda tetapi untuk melambatkan penuaan dan tidak kelihatan tua sebelum usia.
  .
  Antara supplement yang selamat diambil yang saya cadangkan adalah Vivix dan Collagen. Seperti kita tahu supplement memang banyak di pasaran, tetapi kita perlu memilih supplement yang selamat dan tidak memberikan kesan jangka panjang pada masa hadapan.
  .
  Bagaimana Vivix membantu memelihara kecantikan dan awet muda?
  .
  Antara faktor kulit bermasaalah dan penuaan adalah kerana:1. Kerosakan DNA yang mengganggu fungsi sel dan vivix bertindak melindungi dan memperbaiki sel dari peringkat DNA dari serangan radikal bebas.
  .
  2. Pengawalan genetik yang menyebabkan kemerosotan umur dan vivix bertindak mengaktifkan satu pengawalan genetik utama bagi melambatkan penuaan tahap selular.
  .
  3. Pengeluaran tenaga dari sel-sel semakin menurun dan vivix menggalakkan pembentukkan baru metochondria  untuk meningkatkan tenaga dalam sel.
  .
  4. Penimbunan protein AGE yang mengganggu keutuhan sel dan Vivix adalah 10 kali kuat dari resveratrol untuk melambatkan protein AGE.awet muda_vivix1

  awet muda_vivix 4

   

  awet muda_vivix 6

  awet muda_vivix 7

   

  awet muda_vivix 10

   

  awet muda_vivix9

Seronokkan tengok testimoni ni. Nak cantik luar dan dalam amalkan vivix dan ianya dijamin selamat. Jangan ambil sebarang supplement yang boleh bahayakan kesihatan anda. Nak cuba vivix boleh sms/wassap Farhah 0129478477.