Kanser..merupakan satu jenis penyakit yang ditakuti oleh semua orang. Kanser ni orang cakap pembunuh nombor satu. Kiranya siapa yang mengidap kanser ni orang cakap memang dah tak ada harapan nak sembuh. Banyak faktor yang meyebabkan kanser nih terutama sekali kalau memang ada keturunan kanser. Adakah semua kanser tidak dapat dirawat dan sembuh??
 

Hari ni saya tergerak untuk share berkaitan kanser dan cara rawatan alternatif yang boleh di ambil rentetan dari seorang hamba Allah yang email saya. Beliau bertanyakan samaada ada tak produk Shaklee yang boleh merawat kanser yang di hidapi nya sebab beliau tak nak buat kimoterapi atau berubat di hospital.

Sebelum saya bercerita lebih lanjut..boleh tengok beberapa testimoni dari customer yang sembuh dari sakit kanser..

 
Ini adalah pengakuan customer sendiri yang menggunakan rawatan alternatif dengan pengambilan Vivix Shaklee bagi merawat kanser (boleh tengok testimoni Vivix bagi penyakit lain di sini). Saya akan explain dengan lebih detail bagaimana Vivix boleh merawat kanser?? Bahan apekah yang terkandung dalam Vivix yang membantu memusnahkan sel kanser??
Vivix mengandungi resveratoral yang terbukti melalui kajian-kajian saintifik boleh membantu membetulkan sel-sel yang rosak (seperti sel kanser). Apabila sel-sel rosak telah dibetulkan, mereka akan mematikan diri dengan sendirinya (apoptosis) dan menyebabkan kanser berkurang dan akhirnya hilang. 
Vivix bukanlah sejenis ubat yang mengandungi dadah, malah ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia. Ia dibuat daripada empat ekstrak botani iaitu:
  • Anggur muscadine
  • Lobak ungu
  • Elderberry Eropah (Sambucus Niagra)
  • Polygonum Cuspidatum
Vivix membantu merawat kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ini ‘membunuh diri’ melalui proses apoptosis.

Apabila semakin lama menggunakan Vivix, sel-sel kanser akan semakin berkurangan dan akhirnya hilang

Macam mana pulak resveratoral tu bertindak??

Resveratrol adalah antioksidan yang sangat berkesan yang dihasilkan oleh tumbuhan. Resveratrol juga merupakan sejenis polifenol yang biasa ditemui dalam wain merah. Satu kajian yang dijalankan oleh Jabatan Sains dan Teknologi, Universiti Ohio, AS, pada tahun 1997 membuktikan kejayaan resveratrol menyekat pembahagian sel-sel kanser di peringkat selular.

Inilah salah satu cara alternatif untuk merawat kanser..insyaAllah ia dapat membantu..tidak salah kita usaha dengan cara lain..dan selebihnya kita bertawakkal..nak cuba Vivix??harga memang berbaloi dengan kesan yang anda akan dapat..
Jom kalau nak order sendiri gunakan Kad Kredit atau Kad Debit boleh direct tekan di bawah. If nak order direct dengan saya pon boleh.
 
INGIN DAPATKAN PENJIMATAN BERGANDA DENGAN JADI AHLI??
Untuk dapatkan penjimatan berganda, anda boleh daftar sebagai Ahli Shaklee. Anda akan mendapat penjimatan sebanyak 15-30% jika daftar sebagai Ahli Shaklee. Untuk keterangan lanjut berkaitan pendaftaran keahlian, boleh terus hubungi saya.
**Pastinya anda ingin ketahui CARA UNTUK JOIN AHLI
**Pasti nya anda ingin tahu KELEBIHAN JOIN SHAKLEE
**Anda pasti teruja kerana BUSINESS SHAKLEE BOLEH DIWARISI

 

Farhah&Jamil (881663) 
SMS/Wassap: 0129478477  
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9 
FB: Ummu Ziyad Ibn Jamil 
Page:  
Ikhtiar Hamil 
Vitamin C Plus 500mg (Original)
Pengedar Supplement Sungai Petani