Melihat kepada topik, semua seakan tidak percayakan?? Hanya jadi suri rumah tapi gaji seperti CEO??? Yes saya bukan bercakap kosong tetapi saya bercakap atas pengalaman yang saya sendiri. Melalui kehidupan harian bergelar suri rumah sepenuh masa atau work at home mom with Shaklee melayakkan saya mendapat gaji bertaraf CEO. Alhamdulillah ini jalan rezeki yang Allah berikan. Saya bukan tidak berpendidikan tinggi..saya bukan tak kerja sebab minta kerja tak dapat-dapat..tetapi saya memamg telah membuat keputusan untuk tidak bekerja kerana ingin menjaga anak-anak sendiri dan membesarkan anak di hadapan mata sendiri.

Bagaimana saya mula terjebak dengan Shaklee?? Bermula dari hanya mengamalkan  Set Milk Booster Shaklee, akhirnya saya jatuh cinta untuk join Shaklee dan buat income dengan Shaklee selepas melihat beberapa rakan terdekat dah pun berjaya dalam Shaklee. Sebelum saya join Shaklee, pelbagai perniagaan online saya buat. Tetapi selepas saya nampak potensi yang ada dalam Shaklee, alhamdulillah saya hanya fokus kepada Shaklee.

Bulan pertama saya join Shaklee, bonus pertama yang saya dapat RM 300. Bagi setengah orang itu sedikit tetapi bagi saya yang tidak bekerja, itu adalah satu pencapaian yang telah membuka mata saya untuk terus berusaha sehinggalah saya capai apa yang saya ada sekarang dan akan datang.  Bonus pertama dimiliki hanya dalam tempoh 2 minggu saya memulakan bisnes Shaklee. Terujakan??Siapa nak bagi duit RM 300 kan?? Bermula saat itu, saya tidak toleh ke belakang lagi..

Dari bulan ke bulan saya memanjat tangga rank sehingga sekarang sudah pon bergelas Master dengan income melebihi gaji CEO. Bukan untuk riak, tetapi untuk berkongsi manisnya sebuah kejayaan jika kita usaha dan buat dengan serius tanpa ada sedikit alasan pon. Di dalam apa pon bidang, keinginan, usaha dan ikhriat itu adalah sesuatu yang wajib. Do what you love and love what you do.
With my anak downline Master Effa
With my upline Master Wan Fatihanum
Antara award yang dapat
Bersama pasangan dan anak-anak yang tidak putus memberi sokongan
Saya tidak nafikan di luar sana masih banyak peluang perniagaan, tetapi apa yang saya kongsikan adalah pengalaman sendiri dan kami juga punyai mentor yang sudah terbukti berjaya dalam Shaklee. Berada di bawah susur galur yang betol, anda akan dia jar cara untuk berbisnes, cara marketing, cara untuk boost sales, dan tak lupa cara untuk tingkatkan amalan rohani. Itu lah istimewa berada di susur galur Shaklee kami. Semua orang mampu capai seperti orang-orang yang dah berjaya capai. Mereka sudah mencecah 6 angka…kita yakin kita mampu mendapat setaraf atau lebih dari mereka..apa yang penting adalah kecekalan.

Alhamdulillah..bersama Shaklee banyak perkara yang saya dapat rasai..bonus 5 angka, trip free Shaklee ke US, bawa mak ayah dan adik-adik ke Perth Australia, dapat car bonus..alhamdulillah hasil usaha keras selama ini dan usaha itu tidak akan pernah berhenti kerana tujuan utama saya adalah untuk membantu Ummah..insyaAllah..
 
Jadi..seperti yang saya dah lalui..saya juga inginkan berjuta lagi diluar sana merasai perkara yang sama lebi-lebih lagi anak-anak bisness yang berada di bawah susur galur saya..saya akan share, ajar, guide sehingga kita sama-sama berjaya..apa yang penting perlu ada keinginan dan kecekalan. Bersusah-susah dahulu dan bersenang kemudian. Itu lah kunci sebuah kejayaan.
 

Keistimewaan Bisnes Shaklee Bersama Kumpulan Kami

  • Tiada yuran yang mahal, hanya RM75 seumur hidup
  • Bimbingan dan coaching diberikan secara 100% secara online ataupun offline. Jadi tidak perlu risau jika anda perlu sentiasa berada di sisi keluarga. Anda boleh mengikuti kelas kami melaui telefon saja.
  • Tidak perlu simpan stok. Amalan menyimpan stok memusnahkan suasana bisnes yang harmoni
  • Bisnes secara dropship dimana order boleh direct terus kepada pihak shaklee dan mereka akan uruskan penghantaran terus kepada customer anda
  • Unlimited income. Anda boleh memilih bonus bulanan 2 hingga 6 angka.
  • Syarikat yang kukuh. Sudah 50 tahun berada di Malaysia.
  • Produk berkualiti, yang telah diuji beribu ujian sebelum dipasarkan
  • Produk yang telah mendapat pengiktirafan Jakim
  • Sangat sesuai bagi mereka yang ingin mencari pendapatan sampingan
  • Sangat ideal bagi mereka yang inginkan pendapatan di luar jangkauan
Jadi apa tunggu lagi?? Jom mulakan di saat ini, detik ini..jangan tangguh-tangguh lagi. Jika kita inginkan sesuatu yang kita tak pernah dapat, maka kita perlukan sesuatu yang kita tak pernah buat..itulah kejayaan..
 
 
Farhah&Jamil (881663)
SMS/Wassap: 0129478477 
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
           Ikhtiar Hamil
           Pengedar Supplement Sungai Petani

**Pastinya anda ingin ketahui CARA UNTUK JOIN AHLI
**Pasti nya anda ingin tahu KELEBIHAN JOIN SHAKLEE
**Anda pasti teruja kerana BUSINESS SHAKLEE BOLEH DIWARISI