Gempak kan topik??Macam confirm je hamil dengan Set Kesuburan Shaklee. Saya bukan bercakap kosong tau!!! Sebab terbukti dah ramai amalkan Set Kesuburan Shaklee ni berjaya hamil. Tapi itu semua atas izin Allah. Cuma kita hanya perlu berusaha..betul tak??
Isu kesuburan ni memang isu yang sangat lah kritikal lebih-lebih lagi kepada wanita. Kebiasaanya orang akan menyalahkan wanita lah kan kalau tak dapat lahirkan zuriat. Kebiasaanya wanita dipersalahkan tetapi jangan lupa lelaki juga menyumbang kepada masaalah keTIDAKsuburan. So wanita dan lelaki kedua-duanya perlu mencari alternatif untuk merawat masaalah keTIDAKsuburan.

Masaalah kurang subur ni mungkin disebabkan faktor pemakanan dan persekitaran dan juga masaalah fizikal. Bila bercakap soal kesuburan, wanita lebih-lebih lagi perlu jaga. Pelbagai cara dan alternatif boleh di ambil untuk tingkatkan tahap kesuburan. Cuma kat sini saya nak share Set Kesuburan Shaklee sebabnya dah ramai berjaya hamil dengan set ni. Fokus saya adalah kepada Set Kesuburan Wanita. Untuk kesuburan lelaki, kita sembang di entry yang lain.
Set kesuburan wanita ni bukan ubat tapi vitamin atau dengan kata lain ianya adalah supplement. Maka sudah tentu anda tak perlu alami kesan buruk yang mungkin ada.
Set subur wanita ni ada 2 pilihan iaitu:

GLA COMPLEX DAN BCOMPLEX:

Fungsi GLA Complex adalah untuk meningkatkan kesuburan wanita dengan membantu penghasilan cecair servik yang berkualiti.
Fungsi B complex mengandungi asid folik yang mengurangkan risiko kecacatan pada bayi.
Anda boleh juga add on Alfalfa untuk set ini kerana fungsi alfalfa adalah boleh bantu mengurangkan masalah keputihan yang biasa berlaku di kalangan wanita. Jangan tak tahu ye yang keputihan yang teruk boleh menjadi penyebab kepada masaalah keTIDAKsuburan.

Selain Alfalfa, boleh juga add kan Energizing Soy Protein bagi mereka yang mempunyai rahim yang lemah.

Ini antara testimoni dari customer saya sendiri yang mencuba Set Subur Isteri
Menarik tak testimoni?? Kalau tertarik mesti mahu cuba la tu kan???Rugi tak cuba..insyaAllah membantu..nak cuba jom order sekarang!!!
Farhah&Jamil (881663)
SMS/Wassap: 0129478477 
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
           Ikhtiar Hamil