Itu dia..lepas satu-satu produk Shaklee jadi isu. Kali ni Vitamin E dan Alfalfa pulak dah. Betul ke Vitamin E dan Alfalfa bahaya?? Alamak risaunya..kenapa bahaya???Apa yang bahayanya tu???
Haa Vitamin E dan Alfalfa ni sangat lah bahaya untuk suami isteri sebab kesan dia memang sangat-sangat lah buat anda tidak keruan sepanjang hari. Mana tak nya..siapa yang ambil Vitamin E dan Alfalfa..setiap malam adalah ‘malam jumaat’. Upsss!!!Tak percaya?? Haa tak percaya kenalah cuba dulu. Jom kita lihat bagaimana Vitamin E dan Alfalfa berperanan sebagai Vitamin Cinta untuk husband and wife.
Alfalfa biasanya sangat popular bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan dan merupakan milk booster bagi ibu-ibu menyusu. Ia jugak berindak sebagai kacip fatimah yang memah kalah lah kacip fatimah dan juga untuk rawat keputihan. Vitamin E pula  disebabkan kandungan antioksidannya yang tinggi dan selenium popular bagi mereka yang inginkan kulit cantik licin dan hilangkan parut selain untuk tenaga dan kesihatan jantung.  Tapi..adakesan lain tau billa ambil dua supplement ni. Kesan yang memang diinginkan oleh setiap pasangan suami isteri. Nak tahu apa kesannya?? Jom baca kat bawah ni..
  • Kandungan phytoestrogens dari Alfalfa bantu memperbaiki otot-otot bahagian intim isteri menjadi kembali rapat walaupun pernah melahirkan anak dan masalah keputihan akan hilang.
  • Isteri tidak lagi ‘kekeringan’ semasa hubungan intim
  • Isteri lebih mudah untuk terangsang & mencapai kepuasan (orgasm)
  • Suami lebih ‘tahan lama’, bersemangat dan bertenaga
  • Keinginan suami & isteri terhadap hubungan intim (libido) meningkat
Dasyat tak kesannya?? Jangan gelabah kalau hubungan suami isteri anda kembali hangat seperti masa mula-mula kahwin dulu. Takut ke nak cuba?? Tak perlu takut sebab kesannya akan membuatkan keluarga anda makin bahagia. 

Mana boleh cakap kosng je kan?? Mai tengok testimoni ni. Hanya untuk 18 tahun ke atas je tau!!!

Menarik tak testimoni?? Kalau tertarik mesti mahu cuba la tu kan???Rugi tak cuba..hari-hari honeymoon tu..nak cuba jom order sekarang!!!

Farhah&Jamil (881663)
SMS/Wassap: 0129478477 
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
           Ikhtiar Hamil