Berita baik untuk mereka yang berada di Sungai Petani dan Kulim serta kawasan sekitarnya. Saya adalah Pengedar Sah Shaklee anda. So bagi yang berada di kawasan Bandar Putri, Bandar Mutiara, Bandar Astana, Bandar Perdana, Tikam Batu, Padang Temusu dan dalam lingkungan Sungai Petani, boleh lah cari saya untuk dapatkan produk Shaklee dengan service yang tip top.
 
Selain Sungai Petani, saya juga menyediakan khidmat penghantaran kepada customer yang berada di Kulim. Suami saya bekerja di Kulim Hi Tect, so tiada masaalah untuk penghantaran ke kawasan Kulim. Saya juga biasa turun ke Kulim untuk hantar produk ke Kulim. Jadi kalau orang Kulim nak dapatkan produk Shaklee dari saya, mai la roger-roger..kita set date and time.
 
Kalau ada yang nak walk in nbeli produk Shaklee kat rumah pon boleh sebab kat rumah ni semua produk ready stok. Boleh lah calling-calling kalau nak datang. Hari bekerja sentiasa ada di rumah insyaAllah. Kalau hari minggu kena roger-roger dulu sebab takut keluar jalan-jalan dengan family.
 
Setiap pembelian kami akan bagi konsultasi secara percuma dan service yang tip top. Cara makan dan permasaalahan boleh terus je refer saya. Jangan tunggu-tunggu lagi..boleh dapatkan produk Shaklee terus dari saya..Pengedar Sah Shaklee anda di Sungai Petani dan Kulim.
Master Farhah&Jamil (881663)
SMS/Wassap: 0129478477 
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
        Ikhtiar Hamil