Join Shaklee dengan Keahlian PERCUMA??Dengar je perkataan percuma siapa tak mau kan. Semua orang mahukan benda yang percuma. Tapi percuma pon bersyarat tau. Mana ada percuma macam tu je tanpa ada syarat. Actually ada ke benda percuma dalam dunia ni. Hihi
Join Shaklee ada dua cara. Salah satu adalah regiter dengan RM 75 seumur hidup. Salah satu cara lagi adalah dengan keahlian percuma. Ap-apa syarat-syarat untuk dapatkan keahlian percuma?? Ok syarat-syaratnya adalah:

1) Buat belian RM 650 ke atas atau genapkan 200 point. Buat belian apa-apa produk Shaklee. Boleh campur-campur nak produk apa.
2)  Pengguna tegar Vivix boleh dapat keahlian percuma dengan buat belian 2 botol Vivix.
3) Peminat tegar Collagen boleh dapatkan keahlian percuma dengan buat belian 3 kotak Collagen.

Jadi jika cukup syarat di atas anda dah layak dapat keahlian percuma. Tak rugi pon jadi ahli Shaklee ni. Banyak keistimewaan..antaranya dapat beli dengan harga ahli. Ahli Shaklee dapat buat belian produk dengan diskaun 15-20%. Banyyakn diskaunnya??Rugi tak??Lagi jimat dan menguntungkan. Apa yang lagi best jadi ahli Shaklee ni..setiap bellian produk ada point. So point tu nanti bila dah cukup syarat akan dapat bonus. Kalau join ahli dengan Free Membership, bulan berikutnya akan dapat merasa bonus Shaklee bagi. Untuk buat bisness lagi banyak kelebihan yang Shaklee akan bagi. Nak tahu kelebihan yang anda dapat setelah join Shaklee jom klik di sini.Jadi pilihan di tangan anda!!! Kepada pengamal tegar Shaklee, tiadak rugi join ahli sebab boleh dapatkan produk dengan harga ahli. Sebab sekarang ni semua pengedar Shaklee jual dengan harga yang sama iaitu harga retail kepada yang bukan ahli Shaklee. Harga ahi hanya untuk ahli yang berdaftar sahaja. Berminat nak register ahli boleh refer saya..saya akan explain satu persatu.

Note: Untuk yang nak join untuk bisness, nanti akan dimasukkan ke dalam group secret kami. Akn diajar dari A to Z. Bergerak seiring bersama anak-anak bisness saya yang dah berjaya. Jom sertai empayar kami!!!


Farhah&Jamil (881663)

SMS/Wassap: 0129478477 
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
           Ikhtiar Hamil