Hari ni entry santai-santai sahaja. Nak bercerita tentang kehidupan seorang suri rumah yang bekerja dari rumah bersama Shaklee.

Ramai diantara rakan-rakan bisness Shaklee yang dulunya bekerja dan Shaklee hanya pekerjaan sampingan tetapi sekarang sudah menjadi pekerjaan sepenuh sebab ramai telah menyahut seruan Work At Home Mum.

Apa yang best sangat Shaklee ni sampai ramai sanggup berhenti kerja. Shaklee menyediakan peluang jana income yang lumayan bagi sesiapa sahaja yang berkehendak. Berkehendak kat sini maksudnya yang sanggup melalui kepayahan dahulu sebelum dapat rasa kemanisan tu. 

Hanya bermodalkan RM75 seumur hidup, pulangannya berganda-ganda. Apa yang penting kena ad kemahuan dan dengan kemahuan itu lah sudah ramai yang bergelar WAHM. Perlu diingatkan yang hidup kita ni adalah pilihan. Kita yang pilih dan tentukan apa yang kita nak dalam kehidupan dan selebihnya bertawakkan minta Allah permudahkan jalan

Jom sama-sama join our group yang semestinya cas-cas positif sentiasa ada. Sebelum tu jom kita layan gambar-gambar ibu-ibu yang berjaya bersama Shaklee with 4-5 figures income.

Inilah kami..walaupun suri rumah tetapi masih mampu menjana income yang lumayan bagi membanbtu suami, keluarga dan sesiapa sahaja yang memerlukan di luar sana. Alhamdulillah atas nikmat yang tidak terhingga.
Master Farhah&Jamil (881663)
SMS/Wassap: 0129478477 
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
        Ikhtiar Hamil