Bermula  1 April, semua Shaklee Independent Distributor di WAJIBKAN menjual HARGA RETAIL kepada customer yang BUKAN AHLI Shaklee. Arahan sudah dikeluarkan dan barang siapa yang melanggar, akan di gantung keahlian seumur hidup. Ohhh sangat mengerikan. Actually harga produk Shaklee tak lah semahal yang disangkakan. Ada produk tak sampai harga RM 100 tapi boleh tahan sampai 6 bulan..ada yang boleh tahan sampai 4 bulan. 

Kepada yang memang mengamalkan produk Shaklee, tidak salah untuk join ahli Shaklee sebab yuran pendaftaran hanya RM 75 dan anda akan dapat memiliki produk Shaklee dengan harg ahli ( diskaun sehingga 20% tau!!!!). Walaupun makan sendiri, dalam masa yang sama boleh kumpul point dan jika cukup syarat, Shaklee akan bayar bonus. Wow…!!! bestkan??? Untuk yang berminat nak buat bisness memang kena join ahli Shaklee dan akan dapat jana income yang lumayan dari Shaklee. ANda akan di guide dan di serap dalam group hebat kami.After register ahli anda akan diberikan ID dan Pasword untuk acces online sistem Shaklee dan boleh buat belian terus melalui online. Mesti ada yang cakap lecehnya nak kena order sendiri semua kan?? JANGAN RISAU!!! saya akan bantu anda untuk buat order jika tak nak buat sendiri. Itu dibawah tanggungjawab saya :))

Anda juga risau kurang arif mengenai produk dan cara pengambilan?? Tidak perlu dirisaukan sebab konsultasi percuma akan diberikan sepanjang masa..insyaAllah..

Jadi..apa tunggu lagi???Jom la join ahli..pasti tidak akan menyesal..


Master Farhah&Jamil (881663)
SMS/Wassap: 0129478477 
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
        Ikhtiar Hamil