Atasi Masaalah Mata Dengan CAROTOMAX
CAROTOMAX bukan dikalangan supplement yang popular di kalangan peminat Shaklee..tetapi bagi yang mencari supplement untuk masaalah mata, memang CAROTOMAX manjadi pilihan.
 
Jom kita kenali dulu apakah itu CAROTOMAX??
CAROTOMAX adalah campuran unik alpha-carotene, astaxanthin, beta-carotene, lutein, lycopene, and zeaxanthin yang menghasilkan carotenoid yang lengkap.
 
Apakah carotenoids? 
Carotenoid adalah pigmen yang membentuk warna sayur-sayuran. Ia memberi warna oren kepada carrot, tomato dan sebagainya.
 
Apakah fungsi dan kebaikan carotenoid?
1. Melindungi sel daripada kesan pemusnahan oleh radikal bebas
2. Sumber Vitamin A terbaik
3. Meningkatkan sistem imunisasi
4. Membetulkan fungsi organ tubuh
 
Sumber yang mengandungi carotenoid adalah lobak, kentang, bayam, tomato dan lain-lain sayuran. Cara yang terbaik untuk mengekalkan kandungan carotenoid ialah dengan mengambil sayuran ini TANPA DIMASAK.
 
Setiap sebiji CAROTOMAX bersamaan dengan:
 
 
MANFAAT UTAMA:
1) Lebih selamat daripada Vitamin A – Penemuan tewal vitamin adalah pd tahun 1912 iaitu vitamin A. Didapati juga pengambilan berlebihan Vitamin A akan menyebabkan toksisiti. Walaubagaimanapun ahli saintis menemui beta karotena pd tahun 1932 satu prekursor Vitamin A dan beta karotena didapati selamat pengambilannya.
 
2) Mempertingkatkan penglihatan – Ia menghasilkan “ungu visual” yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan dalam gelap.Ia mempertingkatkan masalah penglihatan seperti nyctalopia (rabun malam), rabun dekat, presbyopic, astigmatism, xerophtalmia (mata kering), kelesuan mata, glaucoma, katarak, floaters, eye bag dan gegelung hitam mata.
 
3) Meredakan penyakit kulit – Pengambilan yang banyak akan melegakan masalah kulit seperti psorisis ,senile palgue ,kulit kering, kulit gugur , jerawat dan akne.Penggunaan luaran untuk merawat pustule, scabies, akne dan ulser kulit.
 
4) Melindungi Epithelial – Ia memelihara lapisan luar korna,rongga oral,usus,perut,paru-paru,bronkus,pundi kencing,ovari semsa disintegrasi tisu,merawat ulser saluran usus.
 
5) Melawan Kanser dan Oksidasi – Pengambilan kerap beta karotena mengukuhkan sisstem imun,melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bhahan kanser dan menghalang pembentukan sel-sel kanser.Ini mengurangkan risiko kanser,terutama sekali  kanser paru-paru dan payudara. Ia megurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mat yang teroksida.
 
6) Menghalang Infeksi – Merangsang enzim membunuh kuman,menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit respiratori paru-paru,batu,hepatitis,ashtma,flu dan selsema
 
Tanda-tanda kekurangan:
– Masalah jerawat
– Hilang lembapan pada kulit, mulut dan rambut
– Tumbesaran terencat
– Masalah tidur dan insomnia
– Kulit yang menebal pada telapak tangan dan kaki
– Masalah rabun malam.
 
Testimoni CAROTOMAX:
 
 
 
Jadi apa tunggu lagi??Jom dapatkan suppplement untuk mata anda. InsyaAllah dapat melegakan masaalah mata yang telah lama anda alami.

Farhah 0129478477 (SMS/Wassap)

INGIN DAPATKAN PENJIMATAN BERGANDA DENGAN JADI AHLI??

Untuk dapatkan penjimatan berganda, anda boleh daftar sebagai Ahli Shaklee. Anda akan mendapat penjimatan sebanyak 15-30% jika daftar sebagai Ahli Shaklee. Untuk keterangan lanjut berkaitan pendaftaran keahlian, boleh terus hubungi saya.

**Pastinya anda ingin ketahui CARA UNTUK JOIN AHLI
**Pasti nya anda ingin tahu KELEBIHAN JOIN SHAKLEE
**Anda pasti teruja kerana BUSINESS SHAKLEE BOLEH DIWARISI
**Anda mungkin ingin mengenali saya sebagai 5 FIGURES INCOME BIZ MENTOR