Lama sungguh tak mencoret di blog ni atas masaalah teknikal sampai tak boleh nak buat entry. Hari ni nak bercerita tentang trip Shaklee. Kalau nak tahu setiap tahun Shaklee tawarkan FREE TRIP. Bukan sebarang trip ye. Trip Shaklee bertaraf 7 bintang. Hanya pergi bawa diri dan pakaian serta sedikit duit untuk beli ole-ole. Tanggungan lain semuanya Shaklee bayar. Waaa sangat best kan.

Tahun ni untuk cycle yang lepas Shaklee akan bawa pergi US. Alhamdulillah berjaya dapat 2 tiket free ke sane dan akan terbang ke sana bersama suami. Sangat teruja selepas berpenat lelah ‘bekerja’ dengan Shaklee. Seperti tahun lepas berjaya dapat 2 tiket ke Sabah je. Tahun ni alhamdulillah pergi oversea pula. Tahun depan????semestinya Italy yang alan menjadi destinasi seterusnya.
Mesti ada yang cakap bestnya dia dapat pi melancong. Dulu saya sendiri rasa macam mustahil tau. Tetapi berkat usaha bersama Shaklee, alhamdulillah berjaya dapat tiket free. Malah bukan dapat 1 tapi 2 tiket.  Sebelum bercuti bersama hubby di US bulan 8 ni, ada plan sendiri bercuti le Perth bulan 5 ni. Berkat rezeki bersama Shaklee, dapat bawa suami, anak-anak, mak ayah dan adik-adik bercuti. Tak mustahil dengan Shaklee, impian pasti jadi kenyataan.

Macam mana nak dapat peluang pi trip Shaklee ni??Haa kena join ahli dulu then kita bercerita panjang. Tapi kena ingat bukan senang nak senang TAPI BUKAN MUSTAHIL NAK SENANG. Orang lain mampu, kita lagi mampu. Jadi apa tunggu lagi??? Jom sertai group support kami yang memang terdiri dari jutawan muslimah yang hebat. Anda decide, kami tunjukkan jalan.

Master Farhah&Jamil (881663)
SMS/Wassap: 0129478477 
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
        Ikhtiar Hamil