Berita baik! Pernah dengar CoQ10? Rahsia coq10 sangatlah banyak tetapi kali ini saya ingin mengupas keberkesanannya dalam meningkatkan kesuburan. Bukan hanya pada lelaki sahaja tetapi juga pada wanita. Mempunyai cahayamata memang impian setiap pasangan kan? Apabila belum berpeluang mempunyai cahayamata adakalanya memberi tekanan pada pasangan. Tetapi ada berita baik untuk anda jika mahu terus mencuba.


Rahsianya adalah pada CoQ10 ini. Mari kita lihat.

Rahsia COQ10? Ianya memang boleh dihasilkan oleh badan tetapi akan mula berkurangan apabila usia semakin meningkat. Atau juga boleh berkurang dengan pengambilan ubat-ubatan spt ubat darah tinggi.KHASIAT COQ10 UTK KESUBURAN WANITA:

meningkatkan kesihatan telur dan KUALITI TELUR terutama pada wanita berusia.


KHASIAT COQ10 UNTUK KESUBURAN LELAKI:

Meningkatkan sperm count dan motility sperm. Ini bermakna ia boleh membantu mendapatkan sperma yang sihat untuk memastikan kesuburan di tahap maksimum.


Masih kabur lagi? Apa kaitan CoQ10 dengan kesuburan? Memandangkan CoQ10 asalnya boleh dihasilkan oleh badan, tetapi akan berkurang bila usia semakin meningkat. CoQ10 ini boleh memberi tenaga kepada sel. Dan ia boleh dijumpai dalam organ-organ yang perlu bekerja keras seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas, Proses pengeluaran telur, ovulasi dan perkembangan embrio memerlukan banyak tenaga. Jika tenaga ini tidak mencukupi maka ia mengganggu proses kesuburan itu sendiri.


This theory is supported by positive findings in Canadian research conducted in 2009 that showed test group subjects given CoQ10 supplementation produced more and better quality eggs, recorded higher pregnancy rates and gave birth to larger offspring than those who did not receive CoQ10.”


Banyak manfaat kan CoQ10 uantuk kesuburan. Maka tidak syak lagi, ianya pilihan yang tepat untuk anda mencuba:) 


Berminat ??
Untuk sebarang pertanyaan & order,
SMS/Wassap: FARHAH 0129478477
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9