COD Shaklee Sungai Petani Archive

Luka Berkhatan Cepat Sembuh Dengan Set Berkhatan Shaklee

Assalamualaikum Cuti sekolah dah nak habis kan. Mesti ramai yang khatankan anak-anak masa cuti sekolah panjang ni. Ramai ibu bapa yang pening nak bagi luka berkhatan cepat sembuh. Biasala budak-budak bukan pandai dok diam ditambah pula kena berpantang dari segi makan, mana ada budak-budak sanggup bertahan lama-lama. Berkhatan ni seperti kita tahu, ia merupakan istilah [&hellip

Read More...

Cara Beli Vivix Dengan Harga Lebih Murah, Jimat dan Menguntungkan

Assalamulaikum Bercakap tentang Vivix, rupenya ramai sebenarnya yang memerlukan Vivix. Vivix ni merupakan antioksidan yang terbaik dan sesuai untuk semua penyakit kronik. Vivix bertindak merawat dari peringkat sel sebab penyakit kronik adalah berpunca daripada sel yang rosak. Kepada penggemar Vivix, tahu tak cara nak beli Vivix dengan harga lebih murah, jimat dan menguntungkan? Untuk mendapatkan [&hellip

Read More...

Branch Shaklee Di Sungai Petani

Assalamualaikum Entry kali ni saja nak bagi tahu yang saya ni nama Farhah Amirah, Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani dan COD Shaklee di kawasan Sungai Petani. Saya ada branch mini kat rumah, kiranya stok sentiasa ada untuk customer tersayang. Bagi yang berada di Sungai Petani, boleh hubungi saya untuk dapatkan stok Shaklee sebab memang sentiasa [&hellip

Read More...

Vivix Shaklee Sungai Petani Ready Stok

Assalamualaikum Semenjak dua menjak ni ramai yang mencari Vivix di sekitar Sungai Petani dari saya Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani. InsyaAllah Vivix Shaklee Sungai Petani sentiasa ready stok untuk customer. Ramai yang ingin mencuba Vivix, itu bermakna ramai sudah yang pentingkan kesihatan. Vivix mampu merawat dan mencegah penyakit kronik. Bagi saya Vivix tidak lah mahal [&hellip

Read More...

Review Lexis Suites Penang: Sangat Selesa dan Mewah

Assalamualaikum Bulan lepas sempat bawa anak-anak ke Lexis Suites di Penang. Hotel baru katanya dan ada swimming pool. Memang teruja nak pergi sangat sebab nak pergi yang kat Port Dickson belum berkesempatan. So plan secara mengejut untuk bawa anak-anak sebagai reward untuk diorang. Walaupun hanya satu malam, tapi satu malam yang sangat selesa dan mewah!!! [&hellip

Read More...

COD Vivix di Kawasan Sungai Petani

Assalamualaikum Untuk makluman untuk semua penggemar Vivix yang berada di sekitar Sungai Petani dan berhampirannya, anda boleh dapatkan Vivix dari saya, Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani. Saya menyediakan perkhidmatan COD Vivix di sekitar Sungai Petani, jadi boleh terus dapatkan dengan cepat dan pantas. Seperti sedia maklum, Vivix ni merupakan tonik ajaib yang dapat merawat pelbagai [&hellip

Read More...

Nutrisi Penting Yang Diperlukan Ketika Hamil Supaya Ibu dan Bayi Sihat

Menjaga kesihatan bagi ibu yang hamil memang tersangat penting. Ibu hamil memerlukan nutries yang lebih dari biasa bagi memastikan kesihatannya dan bayi dalam kandungan berada di tahap optimum. Zat dan nutrien yang diperlukan bertambah dari biasa kerana pengambilannya bukan untuk diri ibu itu sahja tetapi ia juga untuk perkembangan bayi dalam kandungan juga. Nutrien dan [&hellip

Read More...

Rahsia Susu Badan Banyak Sampai Penuh Deep Freezer

Assalamualaikum Malam ni nak cerita sikit pengalaman sendiri berkaitan dengan susu ibu. Alhamdulillah kelahiran kali ni susu lebih banyak berbanding anak pertama dan kedua. Dalam pantang pon deep freezer dah penuh sebab susu melebihi permintaan. Nak cerita sikit rhsia susu badan banyak ni walaupon dah habis pantang dan 24 jam dengan anak, alhamdulillah masih mampu [&hellip

Read More...

Ovarian Cyst dan Cara Merawat Masaalah Ovarian Cyst

Assalamualaikum Pernah dengan apa itu Ovarian Cyst? Gambar di bawah menunjukkan perbezaan antara normal ovari dan ovary yang mempunyai cyst. Apakah sebenarnya cyst ini? Ovarian Cysts adalah nama yang diberikan kepada cyst atau kantung yang berisi lendir/air yang berada di dalam kilang telur ovari. Lendir atau cecair ini boleh jadi seperti air, pekat likat dan [&hellip

Read More...

Cara Turunkan Berat Badan 8 Kg Sebulan Sampai Kena Pakai Tali Pinggang Sebab Seluar Dah Longgar!!!

Assalamualaikum Hari ni saya nak share kisah seorang customer ni yang dah berjaya turunkan berat badan sebanyak 8 Kg dalam masa sebulan. Bukan tu je, baju lama-lama dah boleh pakai dan seluar pon dah longgar!! Nak tahu tak apa yang dia amalkan?? Haa sebenarnya dia amalkan pengambilan Omega Guard Shaklee. Omega Guard Shaklee ni memang [&hellip

Read More...