COD Shaklee Sungai Petani Archive

Vivix Shaklee Sungai Petani Ready Stok

Assalamualaikum Semenjak dua menjak ni ramai yang mencari Vivix di sekitar Sungai Petani dari saya Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani. InsyaAllah Vivix Shaklee Sungai Petani sentiasa ready stok untuk customer. Ramai yang ingin mencuba Vivix, itu bermakna ramai sudah yang pentingkan kesihatan. Vivix mampu merawat dan mencegah penyakit kronik. Bagi saya Vivix tidak lah mahal [&hellip

Read More...

Review Lexis Suites Penang: Sangat Selesa dan Mewah

Assalamualaikum Bulan lepas sempat bawa anak-anak ke Lexis Suites di Penang. Hotel baru katanya dan ada swimming pool. Memang teruja nak pergi sangat sebab nak pergi yang kat Port Dickson belum berkesempatan. So plan secara mengejut untuk bawa anak-anak sebagai reward untuk diorang. Walaupun hanya satu malam, tapi satu malam yang sangat selesa dan mewah!!! [&hellip

Read More...

COD Vivix Kawasan Sungai Petani

Assalamualaikum Untuk makluman untuk semua penggemar Vivix yang berada di sekitar Sungai Petani dan berhampirannya, anda boleh dapatkan Vivix dari saya, Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani. Saya menyediakan perkhidmatan COD Vivix di sekitar Sungai Petani, jadi boleh terus dapatkan dengan cepat dan pantas. Seperti sedia maklum, Vivix ni merupakan tonik ajaib yang dapat merawat pelbagai [&hellip

Read More...

Nutrisi Penting Yang Diperlukan Ketika Hamil Supaya Ibu dan Bayi Sihat

Menjaga kesihatan bagi ibu yang hamil memang tersangat penting. Ibu hamil memerlukan nutries yang lebih dari biasa bagi memastikan kesihatannya dan bayi dalam kandungan berada di tahap optimum. Zat dan nutrien yang diperlukan bertambah dari biasa kerana pengambilannya bukan untuk diri ibu itu sahja tetapi ia juga untuk perkembangan bayi dalam kandungan juga. Nutrien dan [&hellip

Read More...

Rahsia Susu Badan Banyak Sampai Penuh Deep Freezer

Assalamualaikum Malam ni nak cerita sikit pengalaman sendiri berkaitan dengan susu ibu. Alhamdulillah kelahiran kali ni susu lebih banyak berbanding anak pertama dan kedua. Dalam pantang pon deep freezer dah penuh sebab susu melebihi permintaan. Nak cerita sikit rhsia susu badan banyak ni walaupon dah habis pantang dan 24 jam dengan anak, alhamdulillah masih mampu [&hellip

Read More...

Ovarian Cyst dan Cara Merawat Masaalah Ovarian Cyst

Assalamualaikum Pernah dengan apa itu Ovarian Cyst? Gambar di bawah menunjukkan perbezaan antara normal ovari dan ovary yang mempunyai cyst. Apakah sebenarnya cyst ini? Ovarian Cysts adalah nama yang diberikan kepada cyst atau kantung yang berisi lendir/air yang berada di dalam kilang telur ovari. Lendir atau cecair ini boleh jadi seperti air, pekat likat dan [&hellip

Read More...

Cara Turunkan Berat Badan 8 Kg Sebulan Sampai Kena Pakai Tali Pinggang Sebab Seluar Dah Longgar!!!

Assalamualaikum Hari ni saya nak share kisah seorang customer ni yang dah berjaya turunkan berat badan sebanyak 8 Kg dalam masa sebulan. Bukan tu je, baju lama-lama dah boleh pakai dan seluar pon dah longgar!! Nak tahu tak apa yang dia amalkan?? Haa sebenarnya dia amalkan pengambilan Omega Guard Shaklee. Omega Guard Shaklee ni memang [&hellip

Read More...

Cara Untuk Melegakan Pedih Ulu Hati

Adakah anda pernah mengalami masaalah pedih ulu hati? Adakah anda tahu apakah itu pedih ulu hati?? Pedih ulu hati sebenarnya ia tiada kaitan dengan masaalah hati tetapi ia berkait rapat dengan masaalah perut atau gastrik.   Pedih ulu hati atau di dalma Bahasa Inggeris ia dikenali sebagai  Gastro Esophageal Reflux merupakan rasa sakit di bahagian perut atau [&hellip

Read More...

Rawatan Alternatif Penyakit Tibi Atau Batuk Kering Yang Boleh Membawa Maut

Assalamualaikum Hari ni nak bercerita mengenai salah satu penyakit berjangkit iaitu penyakit tibi atau batuk kering. Penyakit tibi atau batuk keringmerupakan penyakit berjangkit yang merbahaya yang boleh membawa maut sekiranya tidak mendapat rawatan yang cepat. Penyakit tibi disebabkan oleh kuman TB (Tubercle Bacilli) yang biasanya mengjangkiti paru-paru. Antara tanda-tanda dan gejala penyakit tibi: Batuk berterusan [&hellip

Read More...

Minyak Ikan Omega 3 Bantu Rawat Penyakit Asthma atau Lelah Kronik

Assalamualaikum Bercakap tentng penyakit asthma, ia melibatkan golongan bayi, kanak-kanan dan dewasa. Asthma atau lebih dikenali sebagai semput dan lelah metupakan penyakit kronik yang berpunca dari kekejangan otot di cabanag teggorok yang menyebabkan saluran pernafasan bengkak dan sempit. Penyakit asthma bukan penyakit biasa-biasa kerana ia boleh membawa maut. Akan tetapi ianya boleh dicegah jika tahu [&hellip

Read More...