Cara Mudah Untuk Pelajar Nak Buat Side Income Sambil Belajar

Assalamualaikum Topik hari ni menarik sikit untuk mereka yang bergelar pelajar. Saya masa belajar dulu pon buat side income tau. Masa tu dah kahwin dah. Memang seronok buat side income. Masa tu saya jual kurma yusoff taiyob, chocodate yusof taiyob dan barang-barang baby. Seronok tu seronok tapi susahnya sebab kena mantain stok. Hari saya nak [&hellip

Read More...

Punca Lelaki Tidak Subur

Assalamualaikum Malam ni tajuk hangat sikit. Biasa kita bercakap pasal perempuan atau wanita yang kurang subur tetapi kalau nak tahu ada juga tau dikalangan lelaki yang kurang subur atau tidak subur. Jangan selalu salahkan perempuan atau isteri yang kurang subur sebab lelaki pon ada yang mengalami masaalah yang sama.Bila satu-satu pasangan sukar dikurniakan cahayamata, jangan [&hellip

Read More...

Moisture Lock Day Cream Youth | Menganjalkan dan Melembapkan Kulit Kering

Assalamualaikum Entry kali ni nak cerita tentang satu lagi produk Youth yang Shaklee baru keluarkan iaitu Moisture Lock Day Cream. Saya memang suka produk ni sebab kulit sendiri yang sangat kering so memang sangat-sangat memerlukan krim ni. Jom saya nak share apa yang best nya Moisture Lock Day Cream ni. Krim ni sesuai untuk kulit [&hellip

Read More...

Pengalaman Bawa Anak-anak Ke Kidzania Kuala Lumpur

Assalamualaikum Cuti sekolah ni memang tak terlepas kan dari bawa anak-anak pergi bercuti. Kali ni kami tak bawa pi jauh sebab papa nya tak boleh cuti panjang. So sambil-sambil ikut suami pergi kursus di Kuala Lumpur, sempat lah kami bawa anak-anak ke Kidzania Kuala Lumpur Firstly kami tak ada idea sangat tempatnya macam mana dan [&hellip

Read More...

Fungsi Masker Youth Shaklee Untuk Kulit Kering atau Berminyak

Assalamualaikum Hari ni saya nak share tentang produk terbaru Youth yang baru mula dijual iaiatu Masker Youth Shaklee. Masker Youth ni ada dua jenis iaitu Clay Mask dan Gel Mask. Saya akan explain lebih detail mengenai dua jenis mask ni dan perbezaan keduanya. Apa yang pasti kedua-duanya sangat best di pakai. Pengalaman saya menggunakan mask [&hellip

Read More...

Tips Banyakkan Susu Badan Sampai Stock Penuh Deep Freezer

Assaamualaikum Entry kali santai-santai sahaja nak share pengalaman sendiri berkaitan dengan susu ibu dan bagaimana nak banyakkan susu ibu. Saya bukan seorang pakar laktasi, saya hanya share melalui pengalaman saya sahaja. Alhamdulillah anak ke-4 masih dapat bagi susu ibu dan sekarang usianya dah nak masuk 8 bulan. Saya bukan seorang suri rumah sepenuh masa walaupon [&hellip

Read More...

Kulit Lebih Muda dan Cantik Dengan Set Percubaan Youth

Assalamualaikum Seperti yang ramai dah tahu dan mungkin ada yang belum tahu, Shaklee dah mengeluarkan set penjagaan kulit atau set skin care yang baru iaitu Youth. Sebelum ni Shaklee terkenal dengan set penjagaan kulit Nutriwhite, dan kali ni Shaklee dah mengeluarkan set penjagaan kulit yang jauh lebih bagus lagi. Sebelum ni Nutriwhite dah cukup hebat [&hellip

Read More...

Bahaya Ovarian Cyst dan Cara Merawat Masaalah Ovarian Cyst

Assalamualaikum Pernah dengan apa itu Ovarian Cyst? Gambar di bawah menunjukkan perbezaan antara normal ovari dan ovary yang mempunyai cyst. Apakah sebenarnya cyst ini? Ovarian Cysts adalah nama yang diberikan kepada cyst atau kantung yang berisi lendir/air yang berada di dalam kilang telur ovari. Lendir atau cecair ini boleh jadi seperti air, pekat likat dan [&hellip

Read More...

Pengedar Vivix Shaklee Butterworth

Assalamualaikum Vivix Shaklee merupakan produk hot Shaklee. Hampir setiap hari Vivix ni terjual bagi memenuhi keperluan mereka yang ingin sihat diluar sana. Vivix ni sangat tinggi permintaan sampai 1 Malaysia cari stok Vivix ni. So hari ni saya nak perkenalkan saya punya wakil yang menjual Vivix area Butterworth iaitu Puan Jamaliah. Puan Jamaliah ni seorang [&hellip

Read More...

Kelebihan Perniagaan Shaklee dan Kenapa Perniagaan Shaklee Menjadi Pilihan

Ok entry kali ni nak bercerita sikit pasal apa yang bestnya join Shaklee. Apa yang bestnya dapat bonus tiap-tiap bulan. Memang sangat lah best.  Perkara pertama sy buat dengan duit Shaklee adalah invest dalam membeli rumah. Alhamdulillah tercapai cita-cita untuk beli rumah sebelum umur mencecah 30 tahun, hanya menggunakan statement Shaklee dan statement bank untuk [&hellip

Read More...