General Archive

Vitamin E dan Alfalfa Bahaya??

Itu dia..lepas satu-satu produk Shaklee jadi isu. Kali ni Vitamin E dan Alfalfa pulak dah. Betul ke Vitamin E dan Alfalfa bahaya?? Alamak risaunya..kenapa bahaya???Apa yang bahayanya tu??? Haa Vitamin E dan Alfalfa ni sangat lah bahaya untuk suami isteri sebab kesan dia memang sangat-sangat lah buat anda tidak keruan sepanjang hari. Mana tak nya..siapa [&hellip

Read More...

Cantik Idaman Semua

Skin Care Set + ESP~~ B com, Vitamin C and Vitamin E ~~Sangat sesuai untuk lelaki dan wanita yang ingin mencantikkan kulit dan mendapatkan struktur kulit yang halus dan cerahSesuai untuk mengatasi masalah kulit sensitif dan jerawatSesu ai untuk mengurangkan kesan parut pada wajah dan badan ~~ ESP~~antara kebaikan ESP1. Kulit muka cantik, halus,gebu dan [&hellip

Read More...

Masaalah Kedinginan Seks – Cara Atasi

Kedinginan terhadap hubungan seksual seringkali menjadi dilema para isteri. Masalah ini kian meruncing tatkala seorang isteri itu baru menjadi ibu yang menyusukan anak. Seringkali menjadi keluhan para isteri kerana perasaan ingin bersama dengan suami semakin pudar. Biasanya masalah ini seringkali dikaitkan dengan perubahan hormon. Ini kerana bukan sahaja ibu yang menyusukan, malah masalah dingin seks [&hellip

Read More...

Berhati2 membeli Vitamin C

Misteri Vitamin C DR HOLLAND terbongkar!!! Hah beli lagi Vitamin C yg xtahu asal usul..lepas tu beli plak dengan harga yg mahal..pd hal dr Shaklee jgk VItamin C nye..yg Shaklee xde la semahal yg di claim sebagai VItamin C Dr. Holland tu..V itamin C Organic pon 2 x 5 lah..so fikir2 kan lah..bayangkan 30 bj [&hellip

Read More...

Kesihatan dalaman & luaran wanita

Kombinasi terhebat set penjagaan wanita..cantik di dalam..menyerlah di luar..pasti suami makin syg.. Master Farhah&Jamil (881663) SMS/Wassap: 0129478477 atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9 FB: Ummu Ziyad Ibn Jamil Page:Mamaworld Collections         Ikhtiar Hamil         Vitamin C Plus 500mg (Original)         Pengedar Supplement Sungai Petani

Read More...

SOYA tidak selamat??

Seperti sedia maklum, soya ada pelbagai jenis. Di pasaran, macam2 jenis soya ada. Ada dalam bentuk serbuk, kotak dan sebagainya. Pernah atau tidak anda mengambil berat mengenai soya? Atau hanya sekadar mengambil soya tanpa mengetahui samaada soya yg anda ambil itu selamat atau tidak? Jom kita buat checklist sket berkaitan soya ni..sebelum tu tanya dulu [&hellip

Read More...