Diet & Turunkan Berat Badan Archive

Cara Turunkan Berat Badan 8 Kg Sebulan Sampai Kena Pakai Tali Pinggang Sebab Seluar Dah Longgar!!!

Assalamualaikum Hari ni saya nak share kisah seorang customer ni yang dah berjaya turunkan berat badan sebanyak 8 Kg dalam masa sebulan. Bukan tu je, baju lama-lama dah boleh pakai dan seluar pon dah longgar!! Nak tahu tak apa yang dia amalkan?? Haa sebenarnya dia amalkan pengambilan Omega Guard Shaklee. Omega Guard Shaklee ni memang [&hellip

Read More...

Kulit Kusam Kembali Cantik dan Berat Badan Turun 20 KG Selepas Bersalin

Bila bercakap pasal kurus dan cantik ni..memang wanita akan obses..betul tak? Lebih-lebih lagi kalau yang lepas bersalin tu kan..berat badan masyaAllah!!!! Time pregnant tak jaga..lepas bersalin kalut la nak kurus balik. Bukan tu je..wanita lepas bersalin ni, kulit pon jadi kusam tau. Sakit hati kan kalau orang nampak gambar lama kita..tapi diorang cakap itu orang [&hellip

Read More...

Tips Kempiskan Perut Buncit Seperti Mengandung 5 Bulan

Semalam bercerita pasal salah satu produk Shaklee yang boleh kempiskan perut boroi. Hari ni pulak nak cerita pasal tips kempiskan perut boroi. Semua orang tak suka perut buncit kan. Kalau ada yang suka tu mesti something worng somewhere. Lebih-lebih lagi wanita selepas bersalin, memang perut akan buncit sedikit dan banyak faktor yang mempengaruhi. Salah satu [&hellip

Read More...

Bakar Lemak dan Buang Toksin

Lumrah semua orang sukakan kecantikan..kecantikan dari dalam dan juga luaran. Wanita lebih-lebih lagi sangat sukakan kecantikan. Bagi yang sudah berkahwin, kecantikan semestinya untuk suami tercinta. Selepas bersalin, kadang-kadang wanita lupa untuk menjaga kecantikan dari segi penjagaan kulit dan juga bentuk badan.  Wanita mana yang tidak risau jika berat badan naik mendadak lebih-lebih lagi selepas melahirkan [&hellip

Read More...

Kurus Selepas Bersalin

Semasa mengandung happy gembira, mod elok je, makan tak payah cakaplah, memang berselara sepanjang masa. Waktu inilah ingin dimanja, dibelai sepenuhnya. Cakap je nak makan apa, pasti si suami takkan mensia-siakan. Makan sampai ak ingat dia. Ada orang cakap, nak tengok perempuan paling buruk adalah waktu dia mengandung. Haa betul ke?? Nasib baik idamkan jeruk [&hellip

Read More...

Omega Guard Shaklee, Boleh Bakar Lemak

Lemak seperti yang telah dihuraikan di entry sebelum ini terdapat 2 jenis iaitu lemak tepu dan lemak tidak tepu. Lemak juga ada yang jahat dan ada juga baik. Lemak yang jahat semestinya membawa kepada masaalah kesihatan yang lain. Hari ini saya ingin bercerita mengenai pengambilan Omega Guard Shaklee yang boleh membakar lemak. Sangat teruja apabila [&hellip

Read More...

Lecithin Shaklee Pecahkan Lemak

Lecithin Shaklee memang superb!!!Mana tidak nya, iamampu memecahkan danmencairkan lemak-lemak jahat dalam badan tu. Tak percaya?? Kat bawah ni ada satu eksperimen. Gambar pertama di mana minyak dicampukan ke dalam segelas air. Minyak tu terapungkan. Semestinya minyak dan air tidak akan bercampur. Then setelah di letakkan Lecithin di dalam gelas td dan di kacau, didapati [&hellip

Read More...

Ibu Menyusu Slim dengan Shaklee

Kebanyakan ibu yang menyusu risau untuk mengambil sebarang supplement bagi menguruskan badan kerana bimbang ianya tidak sesuai untuk anak mereka. Apa yang di makan oleh si ibu akan turut di rasa oleh si anak. Tetapi kebanyakan dari mereka sangat teringin menurunkan berat badan dan inginkan bentuk badan yang cantik. Berita gembira buat ibu-ibu yang menyusukan [&hellip

Read More...

Testimoni Turunkan Berat Badan

Waa teruja baca testimoni customer yang berjaya turunkan berat badan. Konsep 3B (Bakar, Bersih dan Bina Otot) memainkan peranan penting dalam penurunan berat badan. Lecithin bertindak memecahkan lemak-lemak yang terkumpul. Lemak-lemak yang dipecahkan akan melalui proses pembuangan dan penyingkiran dengan pengambilan Herb Lax dan Alfalfa.  Kebanyakan set kuruskan badan di pasaran sekarang tidak menitikberatkan soal pembentukan otot. Pembentukan otot penting [&hellip

Read More...

Tips Menurunkan Berat Badan

Berikut adalah Statistik Obesiti Mengikut Negeri. Jom intai-intai Negeri mana yang paling tinggi penduduknya yang obes. Negeri Perlis nampaknya. Baiklah orang-orang Perlis, sila jaga pemakanan anda.. Untuk pengetahun, jantina yang lebih cenderung obese adalah PEREMPUAN. Mesti ada yang kecut perut dengar kan. Tetapi ini bukan cakap kosong smata-mata, ini adalah berdasarkan kajian pada tahun 2006 [&hellip

Read More...