Bisnes Shaklee Archive

Kisah Bekerja Dari Rumah Bersama Shaklee

Hari ni entry santai-santai sahaja. Nak bercerita tentang kehidupan seorang suri rumah yang bekerja dari rumah bersama Shaklee. Ramai diantara rakan-rakan bisness Shaklee yang dulunya bekerja dan Shaklee hanya pekerjaan sampingan tetapi sekarang sudah menjadi pekerjaan sepenuh sebab ramai telah menyahut seruan Work At Home Mum. Apa yang best sangat Shaklee ni sampai ramai sanggup [&hellip

Read More...

Harga Retail vs Harga Ahli

Bermula  1 April, semua Shaklee Independent Distributor di WAJIBKAN menjual HARGA RETAIL kepada customer yang BUKAN AHLI Shaklee. Arahan sudah dikeluarkan dan barang siapa yang melanggar, akan di gantung keahlian seumur hidup. Ohhh sangat mengerikan. Actually harga produk Shaklee tak lah semahal yang disangkakan. Ada produk tak sampai harga RM 100 tapi boleh tahan sampai [&hellip

Read More...

Trip 7 Bintang Shaklee

Lama sungguh tak mencoret di blog ni atas masaalah teknikal sampai tak boleh nak buat entry. Hari ni nak bercerita tentang trip Shaklee. Kalau nak tahu setiap tahun Shaklee tawarkan FREE TRIP. Bukan sebarang trip ye. Trip Shaklee bertaraf 7 bintang. Hanya pergi bawa diri dan pakaian serta sedikit duit untuk beli ole-ole. Tanggungan lain [&hellip

Read More...

Work At Home Mom with Shaklee

Semua orang tahu kan istilah Work At Home Mum..bekerja dari rumah..bukan sekadar buat kerja rutin harian tetapi jana income dari rumah..macam yang saya buat sekarang..bekerja dari runa dengan Shaklee.. Nak tahu apa yang bestnya bekerja dari rumah ni..semestinya MASA FLEXIBLE..tak kalut nak minta cuti..anak depan mata..husband balik kerja kita ada untuk sambut dia..nak pi bercuti [&hellip

Read More...

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Dengan berbekalkan RM75 tanpa STOK tanpa PREMIS tanpa STAFF..anda boleh menjana pendapatan beribu2 ringgit sebulan..anda tak perlu post anda tak perlu meninggalkan rumah pon…semuanya boleh buat online di shaklee2u.com.my dan shaklee boleh tolong poskan kemana2 sahaja diseluruh Malaysia.. Kelebihan menjadi ahli shaklee: $$$$ BONUS DRPD 2-6 ANGKA ********************************* 1. Pembelian produk dengan harga ahli. Save [&hellip

Read More...