All About Shaklee Archive

Online Side Income Bantu Kukuhkan Kewangan Keluarga

Assalamualaikum Bercakap tentang pendapatan sampingan, semestinya ia dilakukan dengan bertujuan untuk menambahkan pendapatan yang sedia ada. Saya sendiri membuat membuat perniagaan online bertujuan untuk membantu suami dari segi kewangan selain memenuhi kehendak sendiri. Bukan sebab suami tidak mampu tetapi untuk merasai freedom of money. Freedom of money ni bila sampai satu tahap duit tu kita [&hellip

Read More...

Cara Jana Pendapatan Sampingan Secara Online Dengan Mudah Tanpa Modal Besar

Assalamualaikum Alhamdulillah ni baru boleh duduk diam-diam sekejap sambil hadap lap top untuk buat entry. Seharian di luar menghantar barang dan urusan lain. Inilah yang dinamakan work from home mother. Perniagaan online yang saya lakukan tanpa sebarang modal yang besar. Dulu saya pernah menjual pelbagai barangan dan perlukan modal yang sangat besar kalau nak margin [&hellip

Read More...

Cara Mudah Untuk Pelajar Nak Buat Side Income Sambil Belajar

Assalamualaikum Topik hari ni menarik sikit untuk mereka yang bergelar pelajar. Saya masa belajar dulu pon buat side income tau. Masa tu dah kahwin dah. Memang seronok buat side income. Masa tu saya jual kurma yusoff taiyob, chocodate yusof taiyob dan barang-barang baby. Seronok tu seronok tapi susahnya sebab kena mantain stok. Hari saya nak [&hellip

Read More...

Cara Nak Dapatkan Vitamin Shaklee Secara Percuma

Assalamualaikum Menarik tak tajuk kita malam ni?? Ada ke cara nak dapatkan Vitamin Shaklee secara percuma?? Eh dah 4 tahun lebih dah saya makan Vitamin Shaklee secara percuma tau. Nak tahu cara dia tak?? Ok pertama sekali kena join keahlian Shaklee dulu. Lepastu kena lah buat biz dan jual produk Shaklee. Melalui biz Shaklee, ada [&hellip

Read More...

Cara Mudah Untuk Suri Rumah Buat Duit Dari Rumah

Assalamualaikum Hari ni nak cerita tajuk santai-santai bagaimana saya suri rumah buat duit dari rumah. Ini bukan skim cepat kaya tau. Ok bercerita pasal bekerja dari rumah ni, saya nak cerita saya macam mana saya boleh terjebak dengan bisnes dari rumah ni. Selepas saya habis study saya dah ada anak sorang dan suami prefer saya [&hellip

Read More...

Pesakit Kanser Sembuh Walaupon Awalnya Macam Dah Tiada Harapan!!!

Assalamualaikum Bila sebut je tentang penyakit kanser, ia memang menakutkan hampir semua orang. Tipu lah tak ada orang yang tidak takut dengan penyakit kanser. Bila sebut kanser, orang akan anggap dah tiada harapan untuk sembuh. Kebiasaannya penyakit kanser ni hanya dapat dikesan bila berada di stage kedua dan sungguh malang kalau ianya dapat dikesan jika [&hellip

Read More...

Awas Dengan Tanda-tanda Awal Kanser Payudara dan Rawat Sebelum Terlambat

Assalamualaikum Bila sebut pasal kanser payudara, umunya kaum wanita akan rasa takut dan ngeri sebabnya kanser payudara ni pembunuh nombor satu kaum wanita. Kanser payudara ni biasanya sangat sukar nak kesan dan hanya dapat tahu apabila sudah berada pada stage ke tiga atau ke empat. Jadi kaum hawa, awas denga tanda-tanda awal kanser payudara. Cegah [&hellip

Read More...

Cegah dan Rawat Kanser Usus Yang Boleh Membawa Maut

Assalamualaikum Entry sebelum ni saya ada bercerita tentang kanses perut. Hari pula saya nak cerita pasal kanser usus faktor-faktor terjadinya kanser perut, simptom dan rawatan yang terbaik sembuhkan kanser usus. Dikalangan wanita, kanser usus berada di tangga ketiga selepas kanser payudara dan serviks. Manakala di kalangan lelaki, inilah kanser yang palig kerap berlaku. Kanser usus [&hellip

Read More...

Cegah dan Rawat Kanser Rahim Jangan Sampai Kena Buang Rahim

Assalamualaikum Rahim adalah organ pelvis pada wanita berongga, berbentuk seperti buah pir dan ia merupakan tempat di mana kehamilan dan perkembangan janin berlaku. Kanser rahim dikenali juga sebagai kanser endometrium. Ia bermula pada lapisan sel yang membentuk lapisan dalam rahim. Kanser rahim mudah dikesan pada peringkat awal sebab antara tanda-tanda nya adalah mengalami pendarahan abnormal [&hellip

Read More...

Kanser Paru-paru: Ketahui Punca, Tanda-tanda dan Rawatan

Assalamualaikum Entry blog hari nak cerita paasl kanser juga oleh kerana kurangnya kesedaran irang ramai tentang kanser dan apa perlu dilakukan bagi mencegah dan merawat kanser tersebut. kali ni saya nak kongsi berkatan kanser paru-paru, punca kanser paru-paru, tanda-tanda yang perlu di ambil berat dan rawatan untuk kanser ini. Kanser paru-paru dikenali juga sebagai karsinoma [&hellip

Read More...