All About Shaklee Archive

Energizing Soy Protein..memang x mengecewakan..

waa…laris sungguh ESP..berdessuppp order masyukkk..ada yg br nk try..ada yg dh repeat order..alhamdulillah..semua dapat mersai kebaikan ESP.mana tak nye..ibu menyusu dpt boost balik susu..bukan setakat itu je..boleh cantik kan kulit lagi dn jugak memberi tenaga berpanjangan.sumber protein dn ESP ni mmg bgs utk kulit.dan energy..xperlu nak minum soya biasa yg belum tentu dijamin selamat.sekarang sudah [&hellip

Read More...

Stretch Mark Ibu Mengandung

Risaukan Stretch Mark?? Jom kita kenali dulu apa itu Strecth Mark.. Stretch mark atau tanda regangan adalah guratan kulit berpola memanjang tidak beraturan. Garis-garis tersebut bervariasi panjangnya dari beberapa milimeter sampai belasan centimeter. Sebagaimana diketahui, kulit terdiri dari tiga lapisan utama iaitu Epidermis, Dermis dan Subkutis atau hipodermis. Stretch mark terjadi ketika lapisan dermis teregang melebihi [&hellip

Read More...

Anak sihat..Ibu ceria.. :)

Anak anda tiada selera makan?Anak anda sukar untuk kuasai pelajaran?Anak anda selalu sakit?Anak selalu letih selepas waktu persekolahan?Anak anda tidak mengambil makanan berkhasit secukupnya? Ini JAWAPANNYA… VITA LEE KIDS: Bekalan harian utk Vitamin B supaya kanak2 kekal aktif dan bertenaga CHEWABLE VIT C: Membekalkan 100mg keperluan Vitamin C OMEGA GUARD: Bekalan DHA utk fungsi otak [&hellip

Read More...

Supplement yang membantu penyusuan Ibu

Untuk ibu-ibu yang TIDAK mengalami masaalah penyusuan + ingin MEMPERKAYAKAN dan MELENGKAPKAN nutrisi susu Ibu ATAU Alfalfa:  seringkali dikenali dengan 1001 khasiat yang tak ternilai. Apa yang penting ianya adalah berfungsi sebagai galagtague iaitu penggalak susu. Khasiatnya berperanan sebagai penggalak susu diakui ramai bagi yang telah mencuba. Selain itu ia membantu pelawasan yang sempurna kerana [&hellip

Read More...

Healthy Weight Management Programme

1st Option: Basic Slimming Set Bagaimana Alfafa, Herb-Lax dan Lecithin memainkan peranan dalam membantu mengembalikan bentuk badan yg cantik lg menawan:- LECITHIN – sbgai fat emusifier yakni pemecah lemak. Selain memecahkan lemak, ianya juga bagus utk menurunkan paras kolestrol dalam tubuh anda ALFALFA-sebagai fiber utk membantu pelawasan seterusnya mengangkut keluar lelemak yg dh dipecahkan tadi [&hellip

Read More...

MEALSHAKE utk anak selsema dan tiada selera makan

MEALSHAKE…??Apekah??Jom kenali MEALSHAKE dr SHAKLEE.. ♥ Ianya multivitamin a.k.a pemakanan lengkap. Rasanya sangat sedap seperti rasa ice cream vanila tapi dalam bentuk serbuk. ♥ Meal Shakes Shaklee adalah salah satu pilihan pemakanan yang diberi jolokan ‘easy-on-the-go meal’ kerana penyediaannya yang begitu mudah, dan kandungannya yang lengkap membekalkan nutrient keperluan harian. ♥ Meal Shakes sesuai untuk [&hellip

Read More...

Testimoni

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Read More...

SOYA tidak selamat??

Seperti sedia maklum, soya ada pelbagai jenis. Di pasaran, macam2 jenis soya ada. Ada dalam bentuk serbuk, kotak dan sebagainya. Pernah atau tidak anda mengambil berat mengenai soya? Atau hanya sekadar mengambil soya tanpa mengetahui samaada soya yg anda ambil itu selamat atau tidak? Jom kita buat checklist sket berkaitan soya ni..sebelum tu tanya dulu [&hellip

Read More...

Energizing Soy Protein + Performance Drink + Mealshake

Dapatkan sahur yg hebat dan bertenaga hanya dengan 3 serangkai ini..ESP + Performance Drink + Mealshake.. ESP (Energizing Soy Protein) • membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan, dari sel akan terbentuk organ. Dari organ terhasilnya sistem. Ia penting kepada pembentukan janin dan juga membantu untuk menambahkan susu. • menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap [&hellip

Read More...

Ibu2 yang mengalami MASAALAH PENYUSUAN

Option 1 Option 2 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Read More...