All About Shaklee Archive

Bahaya Ovarian Cyst dan Cara Merawat Masaalah Ovarian Cyst

Assalamualaikum Pernah dengan apa itu Ovarian Cyst? Gambar di bawah menunjukkan perbezaan antara normal ovari dan ovary yang mempunyai cyst. Apakah sebenarnya cyst ini? Ovarian Cysts adalah nama yang diberikan kepada cyst atau kantung yang berisi lendir/air yang berada di dalam kilang telur ovari. Lendir atau cecair ini boleh jadi seperti air, pekat likat dan [&hellip

Read More...

Kelebihan Perniagaan Shaklee dan Kenapa Perniagaan Shaklee Menjadi Pilihan

Ok entry kali ni nak bercerita sikit pasal apa yang bestnya join Shaklee. Apa yang bestnya dapat bonus tiap-tiap bulan. Memang sangat lah best.  Perkara pertama sy buat dengan duit Shaklee adalah invest dalam membeli rumah. Alhamdulillah tercapai cita-cita untuk beli rumah sebelum umur mencecah 30 tahun, hanya menggunakan statement Shaklee dan statement bank untuk [&hellip

Read More...

Tips Kekal Bertenaga Sepanjang Hari

Setiap hari rutin harian kita main bertambah. Tidak kira samaada kita seorang yang bekerja atau seorang suri rumah. Bila rutin makin bertambah, ia memerlukan kepada komitmen yag tinggi. Kita tidak akan mampu memberi komitmen yang terbaik kalau fizikal kita tidak cergas, mental kita tidak aktif. Untuk kelakan cergas sepanjang hari, mari kita amalkan beberapa Tips [&hellip

Read More...

Tips Legakan Bengkak Susu

Assalamualaikum Bercerita mengenai topik hari ni iaitu bengkak susu, kebanyakan dikalangan ibu yang menyusukan anak akan melalui nya. Bengkak susu ni memang suatu perkara yanga agak meyakitkan dan tidak selesa. Pengalaman sendiri alami bengkak susu ni masa anak kedua. Meng tak terkira lah banyak kali kena bengkak susu ni sampai menangis menahan sakit. Bila alami [&hellip

Read More...

Rahsia Tulang Patah Bercantum Semula, Doktor Tekan Pon Dah Tak Rasa Sakit

Assalamualaikum Entry kali ni saya nak bercerita mengenai tulang patah dan nak share rahsia tulang patah bercantum semula. Saya akan share beberapa pengalaman customer yang mampu berjalan balik dan sembuh dari patah tulang dalam waktu yang singkat. Seperti yang kita tahu, bila alami tulang patah akibat kemalangan atau apa sahaja, ia memerlukan masa yang lama [&hellip

Read More...

Pengedar Vivix Shaklee Sungai Petani, Kedah

Assalamualaikum Semenjak dua menjak ni ramai yang cari Vivix. Makin ramai yang sedar tentang kewujudan Vivix  yang merupakan satu-satu nya produk yang mampu merawat dari peringakat sel. Kepada yang berada di Sungai petani, boleh dapatkan dari saya Pengedar Vivix Shaklee Sungai Petani, Kedah. Vivix ni merupakan produk berpaten, di mana berupaya merawat dari peringkat sel [&hellip

Read More...

Luka Berkhatan Cepat Sembuh Dengan Set Berkhatan Shaklee

Assalamualaikum Cuti sekolah dah nak habis kan. Mesti ramai yang khatankan anak-anak masa cuti sekolah panjang ni. Ramai ibu bapa yang pening nak bagi luka berkhatan cepat sembuh. Biasala budak-budak bukan pandai dok diam ditambah pula kena berpantang dari segi makan, mana ada budak-budak sanggup bertahan lama-lama. Berkhatan ni seperti kita tahu, ia merupakan istilah [&hellip

Read More...

Cara Beli Vivix Dengan Harga Lebih Murah, Jimat dan Menguntungkan

Assalamulaikum Bercakap tentang Vivix, rupenya ramai sebenarnya yang memerlukan Vivix. Vivix ni merupakan antioksidan yang terbaik dan sesuai untuk semua penyakit kronik. Vivix bertindak merawat dari peringkat sel sebab penyakit kronik adalah berpunca daripada sel yang rosak. Kepada penggemar Vivix, tahu tak cara nak beli Vivix dengan harga lebih murah, jimat dan menguntungkan? Untuk mendapatkan [&hellip

Read More...

Branch Shaklee Di Sungai Petani

Assalamualaikum Entry kali ni saja nak bagi tahu yang saya ni nama Farhah Amirah, Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani dan COD Shaklee di kawasan Sungai Petani. Saya ada branch mini kat rumah, kiranya stok sentiasa ada untuk customer tersayang. Bagi yang berada di Sungai Petani, boleh hubungi saya untuk dapatkan stok Shaklee sebab memang sentiasa [&hellip

Read More...

Vivix Shaklee Sungai Petani Ready Stok

Assalamualaikum Semenjak dua menjak ni ramai yang mencari Vivix di sekitar Sungai Petani dari saya Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani. InsyaAllah Vivix Shaklee Sungai Petani sentiasa ready stok untuk customer. Ramai yang ingin mencuba Vivix, itu bermakna ramai sudah yang pentingkan kesihatan. Vivix mampu merawat dan mencegah penyakit kronik. Bagi saya Vivix tidak lah mahal [&hellip

Read More...