Assalamualaikum

Nama saya Farhah Amirah Che Mohd Ariff atau boleh je panggil saya Farhah. Nama di Facebook Ummu Ziyad Ibn Jamil. Saya merupakan seorang isteri kepada suami yang bernama Jamil Ahmad Radziyan juga seorang mama kepada dua orang cahaya mata iaitu Ziyad dan Syifa.

family

Saya merupakan graduan Jurusan Undang-undang dari Universiti Islam Antarabangsa. Mempunyai dua ijazah iaitu di dalam Civil Law dan Syariah Law. Selepas tamat belajar saya mengambil keputusan untuk tidak bekerja kerana ingin menjaga sendiri anak dan juga atas permintaan suami. Sudah bersama Shaklee leih dua tahun dan alhamdulillah sudah bergeas Marters Coordinator dalam Shaklee.

Masters  Coordinator

Alhamdulillah dengan Shaklee saya dapat buat income 5 angka sebulan dan saya ingin leih berjaya dengan Shaklee. Peluang yang besar sebenarnyabilamenyertai keluarga Shaklee. Saya hanya melakukan bisnes online melalui Facebook dan Blog sahaja tanpa perlu keluar rumah.

Di sini saya mengalukan kepada sesiapa yang berminat untuk menjana income dengan Shaklee, saya akan tunjukkan jalan dari A sehingga Z bagaimana untuk mendapat income yang lumayan dalam Shaklee. Apa yang penting ada keinginan dan daya usaha yang tinggi tanpa sedetik pon rasa putus asa.

INGIN BERSAMA EMPAYAR BISNESS KAMI ATAU DAPATKAN PENJIMATAN BERGANDA DENGAN JADI AHLI??

Untuk dapatkan penjimatan berganda atau berminat untuk turut serta dalam business Shaklee, anda boleh daftar sebagai Ahli Shaklee. Anda akan mendapat penjimatan sebanyak 15-30% jika daftar sebagai Ahli Shaklee dan juga bonus yang lain.

Berminat untuk Jana Income Dari Rumah??

Boleh isikan form di bawah dan saya akan hubungi anda

Klick di sini: JANA INCOME DARI RUMAH

**Pastinya anda ingin ketahui CARA UNTUK JOIN AHLI
**Pasti nya anda ingin tahu KELEBIHAN JOIN SHAKLEE
**Anda pasti teruja kerana BUSINESS SHAKLEE BOLEH DIWARISI

 

Farhah&Jamil (881663) 
SMS/Wassap: 0129478477