Daily Archive: Monday, December 23, 2019

7 Tips Picit Jerawat Supaya Tak Tinggal Kesan Parut

Assalamualaikum Tajuk hari ni berkaitan dengan kecantikan wajah. Muka siapa yang penuh jerawat??Siapa suka picit jerawat?? Siapa yang baca artikel ni mesti suka picit jerawat kan sebab tu nak tahu tips picit jerawat. Betul tak?? Jerawat ni memang buat kita jadi tak selesa dan mencacatkan penampilan. Jadi sebab ia mencacatkan, maka ramailah yang suka picit [&hellip

Read More...

Cara Mudah Untuk Pelajar Nak Buat Side Income Sambil Belajar

Assalamualaikum Topik hari ni menarik sikit untuk mereka yang bergelar pelajar. Saya masa belajar dulu pon buat side income tau. Masa tu dah kahwin dah. Memang seronok buat side income. Masa tu saya jual kurma yusoff taiyob, chocodate yusof taiyob dan barang-barang baby. Seronok tu seronok tapi susahnya sebab kena mantain stok. Hari saya nak [&hellip

Read More...