Assalamualaikum 😊

Hari ni nak war-warkan pada warga kuala terengganu yang anda semua tak perlu risau lagi mana nak dapatkan vitamin Shaklee. Kalau nak tunggu posmen datang lambat kan? Boleh dapatkan vitamin Shaklee dari saya Pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Atiqah Asri atau nama timangan dan nama manja @mommyshaklee.

pengedar-shaklee-chendering-kuala-terengganu-1

Untuk kawasan sekitar Chendering dan 5km sekitarnya mommy akan bagi FREE CASH ON DELIVERY untuk anda. Yelah minyak naik dah ni bonus untuk sesiapa tinggal berdekatan dengan Pengedar Sah Shaklee Chendering Kuala Terengganu. 😉

Best ke best? Hehe

Yang paling best nak tau apa? Ha mommy sebagai SID Kuala Terengganu yang bertauliah akan bagi special consultation untuk pelanggan-pelanggan tersayang mommy sahaja tau. Dah beli Shaklee dengan mommy, mestilah mommy follow up sampai habis dan terasa #shakleeeffect gittew. 😄

Alamak! Duduk jauh dari mommy? Macam mana pulak dengan servis PENGHANTARAN SHAKLEE KUALA TERENGGANU? Takpe,poslaju kan ada Untuk pembelian setiap hari sebelum pukul 3 petang mommy akan pos secepat mungkin pada hari yang sama supaya anda dapat vitamin keesokannya. Bagi yang dah mencuba, anda akan dapat rasa masyaAllah betapa bestnya vitamin shaklee ni. 😊

Boleh whatsapp 0139881981 untuk order shaklee dengan mommy ya 😊