Monthly Archive:: September 2016

Tips Cepat Hamil Untuk Pasangan Yang Dah Lama Berkahwin

Tidak mudah untuk hamil dengan cepat dan kadang kadang ia boleh memberikan tekanan perasaan apabila sanak saudara dan kawan-kawan kerap bertanya soalan yang sama. Tekanan perasaan pula boleh mengurangkan lagi peluang anda untuk hamil.Dalam kebanyakan kes, cuma perubahan kecil sahaja yang perlu dibuat untuk menolong anda hamil dengan cepat. Sekiranya anda merancang untuk hamil, terdapat [&hellip

Read More...

Stokis Shaklee Di Kulim Kedah

Assalamualaikum Hai orang-orang Kulim, berita baik untuk ada bagi penggemar supplement atau vitamin Shaklee, anda boleh dapatkan dari saya Stokis Shaklee Di Kulim sebab saya adalah Pengedar Sah Shaklee Kulim. Bagi yang berada di sekitar Kulim Hi-tech, Lunas, Padang Serai atau kawasan yang berdekatan, boleh terus hubungi saya bagi mendapatkan produk Shaklee tanpa cas tambahan [&hellip

Read More...

Bisnes Online Untuk Mengisi Masa Lapang

Assalamualaikum Zaman sekarang ni semua orang suka online kan. Ada dikalangan kita suka ber facebook, ber instagram, ber tweeter atau ada juga yang jenis suka ber blog. Bila dah suka online tu, apa kata isi masa kita buka facebook, instagram atau apa sahaja sosial media untuk buat bisnes online. Saya dulu lepas habis belajar, husband [&hellip

Read More...

Online Side Income Bantu Kukuhkan Kewangan Keluarga

Assalamualaikum Bercakap tentang pendapatan sampingan, semestinya ia dilakukan dengan bertujuan untuk menambahkan pendapatan yang sedia ada. Saya sendiri membuat membuat perniagaan online bertujuan untuk membantu suami dari segi kewangan selain memenuhi kehendak sendiri. Bukan sebab suami tidak mampu tetapi untuk merasai freedom of money. Freedom of money ni bila sampai satu tahap duit tu kita [&hellip

Read More...

Cara Jana Pendapatan Sampingan Secara Online Dengan Mudah Tanpa Modal Besar

Assalamualaikum Alhamdulillah ni baru boleh duduk diam-diam sekejap sambil hadap lap top untuk buat entry. Seharian di luar menghantar barang dan urusan lain. Inilah yang dinamakan work from home mother. Perniagaan online yang saya lakukan tanpa sebarang modal yang besar. Dulu saya pernah menjual pelbagai barangan dan perlukan modal yang sangat besar kalau nak margin [&hellip

Read More...

Cara Mudah Untuk Pelajar Nak Buat Side Income Sambil Belajar

Assalamualaikum Topik hari ni menarik sikit untuk mereka yang bergelar pelajar. Saya masa belajar dulu pon buat side income tau. Masa tu dah kahwin dah. Memang seronok buat side income. Masa tu saya jual kurma yusoff taiyob, chocodate yusof taiyob dan barang-barang baby. Seronok tu seronok tapi susahnya sebab kena mantain stok. Hari saya nak [&hellip

Read More...

Cara Nak Dapatkan Vitamin Shaklee Secara Percuma

Assalamualaikum Menarik tak tajuk kita malam ni?? Ada ke cara nak dapatkan Vitamin Shaklee secara percuma?? Eh dah 4 tahun lebih dah saya makan Vitamin Shaklee secara percuma tau. Nak tahu cara dia tak?? Ok pertama sekali kena join keahlian Shaklee dulu. Lepastu kena lah buat biz dan jual produk Shaklee. Melalui biz Shaklee, ada [&hellip

Read More...

Cara Mudah Untuk Suri Rumah Buat Duit Dari Rumah

Assalamualaikum Hari ni nak cerita tajuk santai-santai bagaimana saya suri rumah buat duit dari rumah. Ini bukan skim cepat kaya tau. Ok bercerita pasal bekerja dari rumah ni, saya nak cerita saya macam mana saya boleh terjebak dengan bisnes dari rumah ni. Selepas saya habis study saya dah ada anak sorang dan suami prefer saya [&hellip

Read More...