Monthly Archive:: April 2015

Ubat Darah Tinggi Untuk Ibu Hamil

Assalamualaikum Semalam bercerita tentang risiko darah tinggi untuk ibu hamil. Jangan pandang ringan ye sebab kesan dia boleh membawa maut kepada ibu dan juga bayi. Jadi kepada ibu-ibu yang hamil yang ada masaalah darah tinggi ni kena lah ambil langkah berjaga-jaga. Kesan darah tinggi ni silap haribulan kena bersalin awal melalui ceasarian kalau bayi dah sampai tahap [&hellip

Read More...

Bahaya Darah Tinggi Semasa Hamil Boleh Membawa Maut

Assalamualaikum Darah tinggi ni bukan lah sesuatu yang aneh sebenarnya. Tetapi seseorang yang tidak pernah mengalami tekanan darah tinggi berkemungkinan akan mengalaminya semasa hamil. Sama kes juga dengan kencing manis. Sebelum hamil tak pernah pon ada kencing manis tetapi semasa hamil disahkan ada kencing manis. Seorang wanita hamil disahkan mempunyai darah tinggi ketika hamil atau [&hellip

Read More...

Punca Haid Tidak Teratur Penyebab Sukar Hamil

Assalamualaikum Dua hari lepas customer wassap dan menceritakan masaalah yang di alaminya. Dia dah 6 tahun berkahwin masih belum di kurniakan cahaya mata. Dia juga memberitahu yang cycle period dia tidak normal. Period dia tidak teratur dan saya terfikir mungkin itu salah satu penyebab kenapa dia belum hamil. Semua wanita yang berkahwin ingin kan cahaya [&hellip

Read More...

Pengedar Shaklee Bandar Puteri Jaya Sungai Petani

Assalamualaikum Tengah bersantai melayan facebook, iklan dan promote..dapat call dari customer nak datang rumah ambil stok Shaklee. Alhamdulillah sangat mudah bisness Shaklee dari rumah ni. Saya hanya business dari rumah secara online. Customer boleh pilih untuk barang di pos atau cash on delivery ke seluruh kawasan di Sungai Petani. Bukan tu je tau, customer nak datang [&hellip

Read More...