mengantukBila baca tajuk mesti ada tertanya-tanya, ada ke ubat tahan mengantuk dalam dunia ni selain pil kuda?? Teringat dulu masa sekolah ayah memang perasan anak dia ni suka stay up. Kelakarnya keesokan pagi ayah tanya masa dalam perjalanan ke sekolah, makan pil kuda ke sampai boleh stay up hari-hari?haha..mak bapak mana tak risau kalau anak dia boleh berjaga hari-hari kan sampai ke pagi kadang-kadang.  Terkejut bila ditanya soalan macam tu. Baru tahu pil kuda ni buat kita tak mengantuk. Tapi saya tak makan la pil kuda tu tapi selalu amalkan minum coffee 3 in 1. Sampai la saya study di Universiti pon memang coffee la peneman setia untuk stay up malam-malam untuk study.

Selepas berkahwin ada anak semua, badan jadi cepat letih, lemau dan malam-malam tak boleh berjaga lewat sangat sebab confirm mengantuk yang amat. Walaupun suri rumah, tapi kepenatan tu terasa lebih-lebih uruskan bisnes dari rumah. Masa dah join Shaklee saya diperkenalkan dengan Cinch Energy Tea Mix. Orang cakap minum ni akan hilang mengantuk dan cergas sepanjang hari. Mula-mula tak percaya la kan dan tak berani minum takut tak sedap. Tapi ada satu hari tu teringin nak cuba so beranikan diri nak minum. Mula-mula tu terbayang la rasa pahit la..rasa kelat..tapi bila dah minum..wow!!!! memang sangat sedap, menyegarkan dan best yang amat.

Kesan yang saya dapat rasa selepas minum Cinch Energy Tea Mix ni, memang time lemau-lemau tu kembali cergas..malam-malam kalau nak stay up memang boleh bertahan sampai jam 2-3 pagi. Bukan saya je yang suka minuman ni, husband pon turut sama suka. Balik kerja air ni yang saya sediakan untuk top up balik energy dia bila kepenatan balik dari kerja. So dalam sehari akan habis dalam 3-4 sachets untuk kami berdua. Sekarang ni saya dah tak minum coffee yang dah terbukti tak elok untuk kesihatan kan. Bila ada yang lebih bagus, apa salah mencuba kan??? Apa yang penting TNPA KAFEIN dan TANPA DADAH. SELAMAT!!!!

Dalam entry kali ni juga saya nak share lah video testimoni pengguna tegar Cinch Energy Tea Mix ni. Jom layan video ni tau!!!!

Sebelum saya share testimoni customer, jom kita berkenalan dengan Cinch Energy Tea Mix nih..

Cinch-Energy-Tea-Mix (1)

Fungsi ekstrak yang ada dalam Cinch Energy Tea

1) Matcha Green Tea

  • antioksida yang sangat tinggi
  • energy booster
  • metabolisme booster
  • bakar kalori up to 4x
2) Taurina
  • menggalakkan metabolisme
  • lebih bertenaga
  • larutkan lemak
  • membantu menghasilkan otot tanpa lemak
3) White Tea
  • membakar lemak-lemak berlebihan
  • menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
  • meningkatkan metabolisme
  • juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.
4) Rooibos Red Tea
  • tumbuhan herba dari Afrika yang juga dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
  • melarutkan lemak
  • meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
  • agen detox yang kuat
5) Red Tea
  • Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol –
  • pejuang kanser yang kuat
  • Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas
  • merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak

testimoni cinch energy tea mix

Ingin dapatkan ubat tahan mengantuk ni?? Boleh order sendiri gunakan Kad Kredit atau Kad Debit boleh direct tekan di bawah. If nak order direct dengan saya pon boleh.

 

INGIN DAPATKAN PENJIMATAN BERGANDA DENGAN JADI AHLI??

Untuk dapatkan penjimatan berganda, anda boleh daftar sebagai Ahli Shaklee. Anda akan mendapat penjimatan sebanyak 15-30% jika daftar sebagai Ahli Shaklee. Untuk keterangan lanjut berkaitan pendaftaran keahlian, boleh terus hubungi saya.

**Pastinya anda ingin ketahui CARA UNTUK JOIN AHLI
**Pasti nya anda ingin tahu KELEBIHAN JOIN SHAKLEE
**Anda pasti teruja kerana BUSINESS SHAKLEE BOLEH DIWARISI
Farhah&Jamil (881663) 
SMS/Wassap: 0129478477