Hari ni nak bercerita pasal sofa kulit dan dinding pulak. Pelik kan?? Tak pelik pon sebab saya ada sesuatu yang menarik nak share berkaitan sofa kulit dan dinding.
Siapa kat rumah dia ada sofa kulit?? Perasan tak kalau sofa kulit terutama sekali sofa yang berwarna cerah akan nampak kotor kalau kita tak cuci..kalau yang warna putih akan berubah jadi macam kekuningan kan. Mesti kita rasa tak kan hilang kalau cuci pon..betul tak?? Beli sofa baru lagi bagus. Tapi saya nak share sesuatu yang menarik yang mungkin akan ubah keputusan anda untuk beli sofa baru. Jimat duit tau!!
Pasal dinding pulak..kita yang ada anak-anak kecil ni mesti dinding rumah tu ada lah kesan contengan hasil kretiviti mereka samaada dengan pen, pensil, marker, stamp pad atau apa-apa sahaja yang memang susah nak hilang kalau bersihkan dengan cara biasa. Kita mak ayah ni sakit mata lah kan dok tengok..nak cuci memang tahu dah susah nak hilang. Tapi jangan risau saya nak share macam mana dinding yang hasil contengan boleh jadi bersih. Nak tahu??
Sebelum saya bercerita lebih lanjut, jom kita tengok gambar-gambar di bawah. Biar mereka yang berbicara..



Teruja tak tengok gambar-gambar tu?? Inilah cecair ajaib yang dapat membantu menyelesaikan masaalah anda di rumah terutama sekali suri rumah macam saya. Inilah Basic H Shaklee..jom kita kenali dahulu Basih H ni..

Menariknya Basic H ni sebab:
  • Kepekatan berganda di mana 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air mampu memberi kuasa pembersihan yang hebat dan berkesan
  • Pencuci serbaguna yang berkesan untuk menanggalkan kotoran dan minyak pada sebarang permukaan yang boleh dicuci tidak kira di dalam atau di luar rumah
  • Dapat menanggalkan kotoran berminyak yang paling degil tanpa meninggalkan sebarang kesan minyak
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H² dan hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
  • Tidak perlu dibilas dan tidak meninggalkan kesan kotoran atau palitan
Apa yang bestnya Basih H Shaklee berbanding pencuci lain??
Selamat
  • Tidak bertoksik
  • Tanpa gas beracun
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa bahan pewangi
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin

Berkesan

  • Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Kepekatan berganda – 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama

Mesra Alam

  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh kitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

    Secara logiknya ada yang mempertikaikan macam mana cecair yang diperbuat dari jagung dan kelapa boleh buat bahan pencuci. Nak tahu tak yang nenek moyang kita dulu..sebelum ada sabun..diorang hanya gunakan bahan-bahan semulajai seperti pokok atau apa-apa bahagian dari pokok yang mampu menghasilkan buih untuk dijadikan sebagai bahan pencuci. Jadi tidak lah mustahil denga  jagung dan kelapa boleh di jadikan bahan pencuci sebab Shaklee hanya menggunakan bahan-bahan semulajadi dalam penghasilan produk mereka.

    Jadi, adakah anda sudah jatuh cinta dengan Basic H Shaklee?? Jom lah cuba kalau dah jatuh cinta sebab memang SELAMAT dan BERKESAN. Buatlah pilihan terbaik untuk kehidupan anda!!!!

    Jom kalau nak order sendiri gunakan Kad Kredit atau Kad Debit boleh direct tekan di bawah. If nak order direct dengan saya pon boleh.
    INGIN DAPATKAN PENJIMATAN BERGANDA DENGAN JADI AHLI??
    Untuk dapatkan penjimatan berganda, anda boleh daftar sebagai Ahli Shaklee. Anda akan mendapat penjimatan sebanyak 15-30% jika daftar sebagai Ahli Shaklee. Untuk keterangan lanjut berkaitan pendaftaran keahlian, boleh terus hubungi saya.



    **Pastinya anda ingin ketahui CARA UNTUK JOIN AHLI
    **Pasti nya anda ingin tahu KELEBIHAN JOIN SHAKLEE
    **Anda pasti teruja kerana BUSINESS SHAKLEE BOLEH DIWARISI

    Farhah&Jamil (881663)
    SMS/Wassap: 0129478477 
    atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
               Ikhtiar Hamil