Daily Archive: Saturday, September 6, 2014

Krim Ajaib Herbal Blend Shaklee

Krim Serbaguna atau Multipurpose Cream Herbal Blend adalah salah satu produk yang menjadi rebutan. Sangat kerap kehabisan stok di branch dan apabila ianya muncul..dalam tempoh beberapa jam sahaja ianya akan lesap kembali dek ramai sekali yang memborongnya. Macam biskut chipsmore..sekejap ada..sejejap tak ada. Tetapi setiap kali ia muncul..saya memang akan borong berpuluh tiub sebab ramai [&hellip

Read More...

Asam Pedas Ikan Pari Style Kelantan

Hari ni nak buat post santai-santai je..asyik bercerita pasal Vitamin je boring jugak kan..hari ni nak bagi resepi Asam Pedas Ikan Pari style Kelantan..tak tahu lah kalau negeri lain macam mana cara masaknya..tapi ni resepi yang mak sendiri ajar dari dulu lagi..so semalam teringin nak makan asam pedas..maka jadilah ia..     Jom kita tengok [&hellip

Read More...