Buncit..boroi..kalau perempuan memang macam hamil 3 bulan lah kan..orang pon akan tegur mengandung ke..kalau lelaki orang tak cakap pregnant tapi terlebih bahagia..kan??kan??walaupon terlebih bahagia..jangan yakin anda sihat dengan perut boroi tu..kurang handsome kalau boroi tau!!!
 
Haa ni nak cerita pasal Herb Lax yang boleh membantu mengempiskan perut. Secara general ni antara khasiat Herb Lax Shaklee:
  • merawat masalah sembelit dan melawaskan perut
  • meransang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin.
  • mengempiskan perut
  • mengurangkan ketegangan perut
 
Herb-Lax terdiri daripada 9 herba semulajadi: alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root. Jom kita tengok apa fungsi-fungsi herba semulajadi yang terdapat dalam formulasi herb lax ni ye?:
 
  • Senna Leaves – Merangsang tindakan pembersihan yg lembut pd usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
  • Buckhorn bark – Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.
  • Licorice Root – Membantu proses detoksifikasi.
  • Fennel seeds – Mengeluarkan toksin yangterkumpul akibat lebihan makanan danpengambilan alcohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalahsembelit dan kembung perut atau usus.
  • Anise seeds – Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membanti proses pencernaan.
  • Rhubarb root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakansebagai antibiotic.
  • Blue Malva Flower – Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.
  • Culver’s root – Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.
  • Alfalfa leaves – Membersihkan usus, darah dan hati.
 
Ish menarikkan fungsi Herb Lax dengan kandungan herba yang membantu dalam masaalah perut buncit, sembelit dan masaalah penghadaman. Memang kalau ambil Herb Lax sebelum tido, bangun esok confirm lawas..buang yang mana tak perlu dalam badan..badan pon ringan je rasa sebab ia bertindak menyingkirkan toksin jugak.
 
Jangan tak tahu yang Herb Lax juga membantu dalam proses untuk kurus tau sebab Herb Lax akan bertindak menyingkirkan lemak-lemak yang telah di pecahkan oleh Lecithin. Combination Herb Lax dan Lecithin memang membantu bagi sesiapa yang nak kurus dan slim. Dua produk ni adalah set yang mampu di miliki dan walaupon set asas tapi kesan nya sangat lah hebat!!!!
 
Eh saya tak cakap kosong tau..mai tengok beberapa testimoni berjaya slim dengan Herb Lax dan Lecithin. Siapa yang rasa inci dah bertambah boleh lah try. Perut kempis, paha dah tak berlaga, slim pon slim dan yang penting sihat ok!!!
 
Teruja nak kempiskan perut dan slim tak?? Nak cuba??? Jom kalau nak order sendiri gunakan Kad Kredit atau Kad Debit boleh direct tekan di bawah. If nak order direct dengan saya pon boleh. Jom singkirkan lemak jahat dalam badan!!!!
 
Farhah&Jamil (881663)
SMS/Wassap: 0129478477 
atau PM sy di link ni: http://tinyurl.com/qh7rqx9
           Ikhtiar Hamil