Daily Archive: Monday, August 4, 2014

Tips Kempiskan Perut Buncit Seperti Mengandung 5 Bulan

Semalam bercerita pasal salah satu produk Shaklee yang boleh kempiskan perut boroi. Hari ni pulak nak cerita pasal tips kempiskan perut boroi. Semua orang tak suka perut buncit kan. Kalau ada yang suka tu mesti something worng somewhere. Lebih-lebih lagi wanita selepas bersalin, memang perut akan buncit sedikit dan banyak faktor yang mempengaruhi. Salah satu [&hellip

Read More...

Herb Lax Mengempiskan Perut Buncit Seperti Mengandung

Buncit..boroi..kalau perempuan memang macam hamil 3 bulan lah kan..orang pon akan tegur mengandung ke..kalau lelaki orang tak cakap pregnant tapi terlebih bahagia..kan??kan??walaupon terlebih bahagia..jangan yakin anda sihat dengan perut boroi tu..kurang handsome kalau boroi tau!!!   Haa ni nak cerita pasal Herb Lax yang boleh membantu mengempiskan perut. Secara general ni antara khasiat Herb Lax [&hellip

Read More...