Monthly Archive:: August 2014

Suri Rumah Bergaji CEO

Melihat kepada topik, semua seakan tidak percayakan?? Hanya jadi suri rumah tapi gaji seperti CEO??? Yes saya bukan bercakap kosong tetapi saya bercakap atas pengalaman yang saya sendiri. Melalui kehidupan harian bergelar suri rumah sepenuh masa atau work at home mom with Shaklee melayakkan saya mendapat gaji bertaraf CEO. Alhamdulillah ini jalan rezeki yang Allah [&hellip

Read More...

Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani Kedah

Kepada peminat tegar Shaklee yang berada di Sungai Petani Kedah, yang berhampiran Bandar Puteri Jaya, Bandar Perdana, Bandar Astana, Bandar Mutiara, Aman Jaya Mall, Lagenda Height, Kelab Cinta Sayang, Taman Ria dan kawasan lain sekitar Sungai Petani, kalian boleh dapatkan produk Shaklee terus dari saya . Stok sentiasa available. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee Sungai [&hellip

Read More...

Tips Kempiskan Perut Buncit Seperti Mengandung 5 Bulan

Semalam bercerita pasal salah satu produk Shaklee yang boleh kempiskan perut boroi. Hari ni pulak nak cerita pasal tips kempiskan perut boroi. Semua orang tak suka perut buncit kan. Kalau ada yang suka tu mesti something worng somewhere. Lebih-lebih lagi wanita selepas bersalin, memang perut akan buncit sedikit dan banyak faktor yang mempengaruhi. Salah satu [&hellip

Read More...

Herb Lax Mengempiskan Perut Buncit Seperti Mengandung

Buncit..boroi..kalau perempuan memang macam hamil 3 bulan lah kan..orang pon akan tegur mengandung ke..kalau lelaki orang tak cakap pregnant tapi terlebih bahagia..kan??kan??walaupon terlebih bahagia..jangan yakin anda sihat dengan perut boroi tu..kurang handsome kalau boroi tau!!!   Haa ni nak cerita pasal Herb Lax yang boleh membantu mengempiskan perut. Secara general ni antara khasiat Herb Lax [&hellip

Read More...

Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Gempak kan topik??Macam confirm je hamil dengan Set Kesuburan Shaklee. Saya bukan bercakap kosong tau!!! Sebab terbukti dah ramai amalkan Set Kesuburan Shaklee ni berjaya hamil. Tapi itu semua atas izin Allah. Cuma kita hanya perlu berusaha..betul tak?? Isu kesuburan ni memang isu yang sangat lah kritikal lebih-lebih lagi kepada wanita. Kebiasaanya orang akan menyalahkan [&hellip

Read More...