Monthly Archive:: June 2014

Tips Berpuasa Ibu Menyusu

  Ramadan bakal menjelang tiba dan antara perkara yang selalu difikirkan oleh ibu yang menyusui ialah bolehkan mereka berpuasa dan juga menyusui? Menyusui ketika berpuasa adalah selamat. Ketahui 7 panduan pemakanan ketika berpuasa. ✔ Minum Air Mencukupi Anda perlu minum air yang mencukupi ketika sahur dan berbuka bagi mengelakkan dehidrasi yang bakal menjejaskan penghasilan susu. [&hellip

Read More...

Business Shaklee Boleh Diwarisi?

Teringat masa mula-mula join SHaklee. Masa tu memang suri rumah. Lepas tamat belajar husband prefer dok kat rumah sahaja walaupun ada double degree in law. Sebab katanya cukuplah dia sorang yang sibuk dan dia tak nak nanti dua-dua sibuk sehingga rumah tangga terabai. So masa tu kat rumah tak tahu nak buat apa. Then saya [&hellip

Read More...

Vitamin E dan Alfalfa Bahaya??

Itu dia..lepas satu-satu produk Shaklee jadi isu. Kali ni Vitamin E dan Alfalfa pulak dah. Betul ke Vitamin E dan Alfalfa bahaya?? Alamak risaunya..kenapa bahaya???Apa yang bahayanya tu??? Haa Vitamin E dan Alfalfa ni sangat lah bahaya untuk suami isteri sebab kesan dia memang sangat-sangat lah buat anda tidak keruan sepanjang hari. Mana tak nya..siapa [&hellip

Read More...